Partyflock
 
­ Nederland

Happy Typhoon
The X-mas Fun Fair

gepubliceerd door , op
Happy Typhoon
1 november 2011
FeestHappy Typhoon · The X-Mas fun fair
Datummaandag 26 december 2011
WinactieHappy Typhoon actiegesloten
LocatieZalinaz
Nadat eerder Tilburg en Weert het speelterrein waren voor de 'Ultimate Fun Fair' is maandag 26 december Etten-Leur aan de beurt. Als een ware kermisexploitant trekt ForU Productions naar het westen van Brabant waar zij warm onthaald worden door niemand minder dan NRG Events. Samen zullen zij dit keer een speciale 'X-mas Fun Fair' organiseren in Zalinaz te Etten-Leur met de welbekende naam: Happy Typhoon!

Zoals gebruikelijk, is de vaste 'Fun Fair' verslaggever weer op pad gestuurd om de nodige informatie te ontfutselen bij de organisatie. Bij het hoofdkantoor aangekomen bleek dat de stoet reeds richting Etten-Leur vertrokken was. De verslaggever liet zich uiteraard niet zo snel uit het veld slaan en ging op pad richting discotheek Zalinaz. Daar aangekomen zag hij al snel dat er druk gewerkt werd aan de opbouw van de Happy Typhoon, echter was zoals gewoonlijk MC Tha Watcher niet snel te bekennen. Zelfs bij de Sambuca voorraad was hij deze keer niet te vinden.

De verslaggever wilde bijna het bijltje erbij neerleggen, tot hij de exotische geuren van de drank 'Borgoe' rook. De geur volgend kwam hij in het backstage gedeelte van Zalinaz terecht. Kleedkamers gevuld met grijpautomaten, ballonnen, bakken bami en mensen die zichzelf aan het schminken waren voor de repetitie. MC Tha Watcher en medewerkers van NRG kwamen voorbij gerend, luid schreeuwend en lachend terwijl zij met net gewonnen 'super soakers' de grootste lol bleken te hebben. Nadat ze de verslaggever zagen, keken zij elkaar snel aan en begonnen met zijn allen de muur te bespuiten.

De verslaggever sloeg het schouwspel met wijd geopende ogen gade en wachtte tot zij klaar waren. Na enkele minuten waren zij klaar, waarop ze elkaar allemaal een goedkeurend knikje gaven en weer als dollemannen de deur uit renden. Doordat het reeds goed koud was geworden, duurde het niet lang voordat het water op de muur bevroor. De verslaggever zag steeds duidelijker wat Tha Watcher en de mannen van NRG hadden gedaan. Hij kon uiteindelijk uit het gespuit het volgende opmaken:

26-12-2011
Happy Typhoon – The X-Mas Fun Fair
!2 massive area's!

Early Hardcore & Happy Hardcore
Paul Elstak
Critical Mass
Yves België
Human Resource
Freeze
OCD
Recype
Reza
Scott Marten
Basic Grooves
Hosted by MC's: Sjoukes & Tha Watcher

Hardcore & Harder
System Overload
Squaresoundz
Mercenary
The Opponent
Chaos
Only
Trypsin
Xardio
Amada
Darkangel
Stampede
Hosted by MC's: Scorpio & Buddha

Uiteraard is de verslaggever weer van begin tot eind op het evenement te vinden!

Tickets en informatie
De deuren van Happy Typhoon zijn geopend vanaf 22.00 uur tot 05:00. De minimale leeftijd in Zalinaz is 16 jaar (ID is verplicht) Kaarten zijn online verkrijgbaar via Paylogic en Seedance. Je kunt je tickets ook kopen bij alle Primera winkels en alle Free Recordshop vestigingen.

Website
Voor meer informatie over Happy Typhoon kun je kijken op de websites van NRG Events (www.NRG-Events.nl) en ForU Productions (www.foru-productions.nl)

Watch the NRG we have in store ForU!

7 opmerkingen

Geniaaaal en this nog in de buurt ook:P

miss kom ik wel es ff kijken :)

en dit

echter was zoals gewoonlijk MC Tha Watcher niet snel te bekennen. Zelfs bij de Sambuca voorraad was hij deze keer niet te vinden.


Geweldig :roflol:

Hmm trouwens is 1 dag voor me verjaardag :?

Ik blijf aanpassen:P maar moet eerst kijken hoe ik met me werk zit anders kan ik niet langskomen.. kan slecht zonder slaap:P
laatste aanpassing
:roflol: Deze nieuwsberichten zijn toch wel zo'n plezier om te lezen!!

Wordt een hele dikke editie!! :bounce:
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Uitspraak van X op dinsdag 1 november 2011 om 13:10:
Wordt een hele dikke editie!!


:yes: Heb er zin in! :)
Artiest No-iD
misschien maar eens kijken
 
Uitspraak van !!_[NL]Hardcore wOus. op dinsdag 1 november 2011 om 10:49:
miss kom ik wel es ff kijken


Jaa lijkt me gezellig als je dat doet wendy :D