Partyflock
 
­

Strictly Techno met Perc

gepubliceerd door , op
Na de overweldigende eerste editie van Strictly Techno in Rotterdam's rauwste club Perron, waar vanaf de eerste tot de laatste minuut het dak eraf ging, komen de mannen keihard en genadeloos terug met een tweede editie die minstens net zo dik wordt. De impact van de eerste editie was groot, waaruit maar weer blijkt dat Rotterdam een locatie als Perron zo hard nodig heeft. Strictly Techno heeft eindelijk weer een podium gevonden dat aan de basis eisen voldoet: een flinke lading beton, een stompend Funktion One sound system en een rauwe ondergrondse sfeer zoals in het roemruchte verleden kenmerkend was voor de Strictly Techno avonden. Om een bekende Rotterdammer te citeren: 'Pomp je vuist in de lucht! Rotterdam is terug!'

Deze tweede editie is de productieve Engelsman Perc, van het wereldwijd beruchte label Perc Trax gestrikt. Perc releaste de laatste jaren op toonaagevende labels als Drumcode, Ovum, CLR, Soma, Stroboscopic Artefacts en leverde recent nog remixes af voor mannen als Surgeon en Tommy Four Seven. Eerder dit jaar verscheen zijn zeer goed ontvangen album 'Wicker & Steel', waarvan op korte termijn de remixes uitgebracht zullen worden. Met zijn sets oogst hij al jaren niets dan lof en deze man zal zonder twijfel een onuitwisbare indruk achterlaten op het Rotterdamse publiek.

Audio Assault frontman Bas Mooy heeft in de loop der jaren zijn eigen unieke donkere sound gevonden, zowel op de dansvloer als in de studio. Met releases op toonaangevende labels als het legendarische Planet Rhythm, zijn eigen Audio Assault en o.a. binnenkort Luke Slater's Mote Evolver heeft hij inmiddels een grote fanbase in binnen- en buitenland opgebouwd.

Strictly Techno oprichter Perry aka Flink toonde de vorige editie aan dat hij terug van weggeweest is. Voor wie hem kent van zijn memorabele gigs op o.a Lowlands en Awakenings, kwam dit natuurlijk niet als een verrassing. Deze man kent het klappen van de zweep en zal zonder twijfel zijn sterke set van september een passend vervolg geven.

De opening is deze keer in handen van Boris Ross. Deze veelzijdige Rotterdamse dj/producer draaide dit jaar al op festivals als Solar, Extrema en Musica Republica en toonde o.a vorig jaar tijdens zijn set op Awakenings NYE aan dat hij zonder problemen zijn mannetje staat als het op techno aankomt, deze keer uiteraard in subtielere vorm.

3 opmerkingen

 
Perc, supervet! B)
Perc top ja, alleen de dag erna Radioslave, ook vet :D
 
RS ook vet ja, maar ik vind Perc iets exclusiever (Y)