Partyflock
 
­ Nederland

Duitse technokoning komt thuis op Time Warp
Verwachtingen zijn hoog bij Chris Liebing

gepubliceerd door , op
Het is een lange historie die Chris Liebing deelt met Time Warp. Is hij in Mannheim al jarenlang een vaste gast, ook de Nederlandse editie van het evenement is inmiddels zijn tweede thuis. Tel hierbij op de warme band die de Duitser heeft met de Hollandse technoscene en het belooft iets bijzonders te worden, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. 'Een feest dat altijd trouw is gebleven aan haar underground karakter', aldus Liebing in een exclusieve Time Warp videospecial.

CLR is hot, dat moge duidelijk zijn. Het label van Chris Liebing lijkt patent te hebben op zowel vooruitstrevende techno als zinderende feesten. Die steevast uitverkopen; ook de CLR Night op het ADE, deze woensdag in Studio 80, was in rap tempo door de kaarten heen. Niet verwonderlijk dat Liebing ook op Time Warp een prominente rol krijgt, waar hij samen met dj's als Marcel Dettmann en Ben Klock één van de zes zalen gaat rocken.

Met dank aan Liebing zelf, die charismatische entrepeneur uit de Duitse technoscene. Hebben zijn producties de laatste jaren alleen maar in kracht gewonnen, ook zijn dj-sets hebben een hoog meeslepend gehalte. Of hij nu samen met Speedy J of solo op het podium staat, telkens weet hij zijn publiek te betoveren met die niet weg te wissen glimlach en ongenadige grooves, diep en verslavend.

Time Warp
Check de videospecial waarin Liebing alvast de Brabanthallen verkent, en je merkt hoe diep de liefde is tussen hem en Time Warp. Zijn relatie met crew en publiek van het legendarische Duitse evenement is bijzonder te noemen in deze tijden van constant wisselende trends en hypes. Maar zoals Liebing zelf al verklaart, 'Time Warp is altijd trouw gebleven aan de underground waar het vandaan kwam, zonder enige commerciële concessies te doen aan de muziek. Dat heeft mij altijd enthousiast gehouden.'



Op deze vierde editie van Time Warp NL is hij daarom vanzelfsprekend één van de eregasten. En zoals hij zich al jaren thuisvoelt op het Duitse 'moederfeest', zo voelt ook de Nederlandse editie als een warm bad. Zijn populariteit in de lage landen, de band met Time Warp – zaterdag 10 december komt Chris Liebing weer thuis.

Naast deze videospecial heeft de Duitser overigens ook een speciale Time Warp podcast in elkaar gezet. Kijk hier voor deze ultieme vooruitblik op wat Liebing begin december op de Brabanthallen gaat loslaten.

Om alvast in de stemming te komen kan je via de CLR-website wekelijks een nieuwe podcast beluisteren. Recentelijk hebben Mark Broom, Heiko Laux en Rod te gast. Ook staat er een nieuwe podcast van de goedlachse Liebing zelf op: www.clr.net/media.pl

21 opmerkingen

Held! :)
Time warp time again!
Afgelopen zondag toch weer goed bezig op de after op het ADE in de Melkweg met vriend Speedy J. Even uit Hannover over komen om een after van 2,5 uur te doen in de Melkweg is wel klasse. Als je zijn tour schema bekijkt is het echt een Held. Wat een optredens en altijd 100% gaan. Of het nu 5 uur in Poema is of op Time Warp Italie voor een groot publiek. Super!
Wordt 10 december een mooi verjaardagsfeestje voor Chris!
 
Artiest Kliniek
je verjaardag-weekend vieren met Cocoon Club, Time Warp en Berghain...vrij ziek
Dikste line-up ooit op een NL feest????
Uitspraak van Damn op vrijdag 28 oktober 2011 om 19:20:
Dikste line-up ooit op een NL feest????


Without a 2nd thought or opinion on this!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 oktober 2011 om 18:21:
Time Warp en Berghain


Ik pak de combo denk ik :D
Damn, nu baal ik nog meer dat ik niet ga!
Uitspraak van Damn op vrijdag 28 oktober 2011 om 19:20:
Dikste line-up ooit op een NL feest????


Vergelijkbaar met een Awake fest qua namen, erg dik inderdaad.
Uitspraak van Damn op vrijdag 28 oktober 2011 om 19:20:
Dikste line-up ooit op een NL feest????


1tje die je iig niet vaak ziet! (Y)
Werkzaam bij Symbiotic Sessions
Artiest {SHOWLIST artist 58830, 23062}
(y) vind ik leuk

sjit verkeerde site.. :)
laatste aanpassing
Artiest Powel
Dat wordt puzzelen om alle favo's te zien met 13 sterretjes. En dit keer hopen dat die planning niet bij binnenkomst al meteen over boord gaat ;)
En wederom present! Ff off topic, maarre ik zie iemand het hier over Berghain hebben. Iemand ooit met O&N daar geweest? Enig idee of daar een kaartverkoop van tevoren is daarvoor?
De overvloed aan dikke namen heeft mij doen besloten niet te gaan. Een feestje met 4 headliners minder dat 20 euro goedkoper is zou perfect zijn.
Uitspraak van Anomar op dinsdag 1 november 2011 om 22:45:
Enig idee of daar een kaartverkoop van tevoren is daarvoor?


Ja er is ticket sale voor de O&N Berghain avond, maar ook met ticket ben je niet verzekerd van binnenkomst. Althans, dat was vorig jaar zo, en ga er maar vanuit dat dat dit jaar weer zo is.
Uitspraak van RiK :bounce: op dinsdag 1 november 2011 om 23:41:
Ja er is ticket sale voor de O&N Berghain avond, maar ook met ticket ben je niet verzekerd van binnenkomst. Althans, dat was vorig jaar zo, en ga er maar vanuit dat dat dit jaar weer zo is.


Dat klopt helemaal. Ken genoeg personen die daar zijn geweigerd. Je moet echt als een hippie gekleed gaan en sowieso niet in grote groepen aankomen.
Daarnaast vraag ik me ook wel af hoe ze kijken tegenover niet-duitsers.
Het zou trouwens wel heel dik om daar O&N te vieren, damn!
Uitspraak van Bowie op woensdag 2 november 2011 om 00:02:
Het zou trouwens wel heel dik om daar O&N te vieren, damn!


Het was ook m'n planning om dat te doen, maar in januari moet ik vliegtickets voor de states kopen, en in februari tickets voor burning man. Vrees dat ik weinig over ga houden voor Berlijn, en de states hebben toch de voorrang bij mij.
Ok dammit... Nou ja, op goed geluk dan maar, want 1 ding is zeker, O&N gaat m dit jaar niet worden in NL! Berlin calling;-)Vliegticket + hotel zijn al in the pocket... Jetz gehen wir lossssss
laatste aanpassing