Partyflock
 
­

House the 90s on tour in Harlingen

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 29 oktober voegt de organisatie een nieuwe episode toe aan de historie van House the 90's! HT90s on tour zal proberen een zo goed mogelijke afspiegeling te zijn van wat de jaren 90 zo aantrekkelijk en uniek maken. Ondanks het regenachtige weer zijn de weergoden House the 90s deze zomer goedgezind geweest. Dit is misschien wel een teken van de weergoden om duidelijk te maken dat het zeker de moeite waard is om eens een editie van House the 90s te bezoeken. De House the 90s tent op Outdoor Stereo Festival in Hoorn was dit jaar een doorslaand succes. Dit is niet onopgemerkt gebleven. De bezoekers hebben op deze zonnige dag genoten van de beste classics gebracht door toppers als Miss Monica, Bass-D, Vince, Critical Mass maar ook door het eigen House the 90s DJ Team. Ook het buitenpodium van House the 90s tijdens de Visserijdagen in Harlingen was een groot succes.

Speciale 'on tour' editie met Buzz Fuzz & Gizmo in Harlingen.
Wegens het grote aantal positieve reacties strijkt House the 90s op Harlingen neer voor een speciale 'on tour'-editie in club Eigentijds. Tijdens deze editie zullen weer de nodige klassiekers de revue passeren. Helden Buzz Fuzz (Mark Vos) en Gizmo (Ferry Salee) zullen komen laten zien wat hun visie op housemuziek uit de jaren '90 is. Zowel Buzz Fuzz als Gizmo hebben allebei een cv om 'u' tegen te zeggen. Een aantal steekwoorden: Thunderdome, Dreamteam, Rave the City, BZRK Records, XTC Love. zo kunnen we nog wel even doorgaan. In ieder geval genoeg reden voor een uitnodiging op House the 90s. Wat je kunt verwachten is een brede mix van de beste tracks uit het gouden tijdperk van de jaren negentig gebracht door de meesters.

Naast Buzz Fuzz en Gizmo heeft House the 90s voor deze Harlinger editie ook een Harlinger dj uitgenodigd: Sinister. Sinister is het gezicht van de Harlinger Back 2 Basic feesten die werden gegeven in het verleden. Daarnaast zijn de residents en leden van het House the 90s DJ Team Rabies & Alian ook weer van de partij. De presentatie is zoals altijd in handen van MC Da Mouth of Madness, de ambassadeur van House the 90s en tegenwoordig bekend van Thunderdome Radio waar iedere week de nodige aandacht aan oldschool en early hardcore wordt besteed.

Club Eigentijds
Club Eigentijds is gelegen in het centrum van Harlingen aan de zijde van de Zuiderhaven. Club Eigentijds is een kleinere locatie dan waar de reguliere edities van House the 90s plaatsvinden. De feesten van House the 90s worden goed bezocht. Dit betekent in dit geval dat zodra het maximum aantal bezoekers is bereikt er geen toegang meer wordt verstrekt. Zorg dus dat je vroeg aanwezig bent.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Harlingen is gelegen aan de N31 en met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele provincie Friesland en de kop van Noord Holland. Harlingen is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken zowel per bus als per trein. Meer informatie over vertrektijden is te vinden op www.9292ov.nl Net buiten het centrum van Harlingen is er op zaterdagavond na 22:00 voldoende gratis parkeergelegenheid.

House the 90s
Na deze 'on tour'-editie volgt er nieuws over een nieuwe reguliere editie van House the 90s en tevens over de toekomstplannen in het najaar. Houd daarom de (sociale) media in de gaten of meld je aan voor de House the 90s nieuwsbrief via Hyves of Facebook voor de laatste ontwikkelingen omtrent House the 90s.