Partyflock

Conquest nature strikes back

Conquest nature strikes back

gepubliceerd door , op
Conquest (flyer)
FeestConquest · Nature strikes back!
OrganisatieConquest
LocatieHighstreet Site
Datumzaterdag 24 december 2011
StadHoogstraten
Op zaterdag 24 december (kerstavond) vindt de zevende editie van het harddance evenement Conquest plaats, deze editie staat volledig in het teken van de vernietigende kracht van de natuur! Conquest is één van de weinige harddance club-events in België en behoort zonder twijfel tot de populairste in zijn soort. Telkens strikt de organisatie de grootste namen uit de hardstyle & hardcore scene aangevuld met opkomende talenten die zich dubbel en dik zullen bewijzen. Uiteraard vind deze editie traditiegetrouw in Dance arena Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen waar verscheidene grote megaevents zijn ontstaan (onder andere Bassleader).

Line-up Conquest – Nature strikes back :

Speciaal voor deze editie zullen Ran-D & Adaro bovendien een dj-battle doen.

De organisatie heeft de opmerkingen van sommige bezoekers aangaande het geluid ter harte genomen en daarom zal het geluidsysteem uitzonderlijk volledig tot het maximum gaan! Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een apparte rokersruimte voorzien zodat ook zijn aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Conquest : Nature strikes back, zaterdag 24 december 2011 (kerstavond) te Dance arena Highstreet (Hoogstraten, België). De entree bedraagt slechts 13€, kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens uitsluitend doorsale voorziet, de deuren openen om 22u en sluiten pas om 6u.

Meer info over Conquest vind je op www.conquestevent.com

1 opmerking