Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore in de vesting

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag 21 oktober kun jij testen of de oude vesting van Hellevoetsluis nog bestand is tegen een beetje geweld. Dan vind namelijk Hardcore in de Vesting plaats. Na jaren van stilte zal het eindelijk weer eens flink knallen worden in de voormalige marinehaven en vestingstad. De locatie voor al dit geknal is de De Alpenexpress.

De lokale helden Pesshur en Confusion zullen deze avond weer te zien zijn. Daarnaast is een tweetal, in de scene grote, namen weten te strikken, namelijk Chrono enThe Demon Dwarf . Nadat Pesshur de avond heeft geopend met de oude knallers uit de oldschool en early doos zal Confusion de draaitafels overnemen en er wat tempo ingooien met de hardcore van de jaren 2000-2006. Rond één uur zal hij verder gaan met de hedendaagse hardcore en industrial klappers, waarna om half drie de helden Chrono en The Demon Dwarf hun opwachting zullen gaan maken. Met hun hardere beukwerk zal de avond dan echt goed los gaan! Na een uur lang Chrono en The Demon Dwarf zal Confusion weer de draaitafels over nemen om de laatste anderhalf de laatste restjes energie uit je lijf te pompen. Of te wel een feest om niet te missen!

De Alpenexpress gaat open om 21.00 en zal geopend zijn tot 05.00. Een lange nacht vol oude en nieuwe hardcore dus! Door gemeente regels mag er na 02.00 helaas niemand meer naar binnen dus zorg dat je op tijd binnen bent! De capaciteit van De Alpenexpress is beperkt, dus wil je dit feest echt niet missen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent!

Hou je van hardcore of ooit wel eens willen weten hoe het op zo'n feestje is? Kom dan aanstaande vrijdag naar De Alpenexpress in Hellevoetsluis en beleef een avond vol oude knallers en hedendaagse beukers.

7 opmerkingen

Gaat vet worden!!
gewoon om 21:00 de deur platlopen
Los in de vesting!!
zin àn~!
 
Uitspraak van Eric28th op woensdag 19 oktober 2011 om 12:17:
Gaat vet worden!!