Partyflock
 
­ Nederland

Quest4Trance meets Misja Helsloot

gepubliceerd door , op
Quest4Trance
14 oktober 2011
Met nog ruim vijf weken te gaan zijn de voorbereidingen voor Quest4Trance – Heaven's Gate in volle gang. Hotels zitten bijna vol en speciaal voor de OV reizigers is een busverbinding gemaakt tussen het NS Station Gorinchem en de Evenementenhal. De Evenementenhal zal worden omgetoverd in een dancepaleis met vier verschillende area's. Iedere area zal een unieke uitstraling hebben. Diverse muziekstijlen zijn te horen deze avond waaronder progressive trance, trance, techtrance en hardtrance. Uiteraard worden de genres muziek verdeeld over de diverse area's. Per area dus verschillende muziek genres.

De locatie beschikt over enorm veel ruimte maar zal speciaal voor Quest4Trance worden omgebouwd, waardoor er een kleinere en gezellige ruimte zal zijn om te feesten, eten, drinken en lekker te relaxen in heerlijke lounge banken. Op de website van Quest4Trance staat mee informatie betreffende het boeken van een hotelkamer. Speciale afspraken zijn er gemaakt voor de bezoekers zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een verlate check out of een speciaal ontbijt tussen 1200 – 1300 tevens ontvangt men 20% korting bij een reservering.

Tijdens deze editie vinden er vele speciale sets plaats. Diverse topdj's verzorgen een twee uur durende set in verschillende area's. Zo ook gaat Misja Helsloot ons verrassen. Tijdens een drie uur durende set zal hij zijn nieuwe cd gaan opnemen. Zes maanden na zijn laatste cd is Misja begonnen aan een nieuw concept voor een mix album: Beyond Tomorrow. Samen met zijn management Extended Music zoekt Misja naar nieuwe en ongetekende tracks om te kunnen gebruiken in deze 80 minuten durende mix. Misja zal deze mix opnemen tijdens Quest4Trance op 12 november in de evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze show worden er speciale video opnames gemaakt die gebruikt gaan worden voor promotie in het binnen- en buitenland. Misja zoekt nummers in de genres van 'melodic-progressive tot uplifting trance, van 128 tot 136 BPM'

Meer informatie is te vinden op de website van Quest4Trance: www.quest4trance.nl/nl/special

Bekijk de speciale trailer:

3 opmerkingen