Partyflock
 
­ Nederland

Sunday People
Big love edition

gepubliceerd door , op
Sundaypeople
6 oktober 2011
FeestSundaypeople · Big Love Edition
Datumzondag 27 november 2011
WinactieSundaypeople actiegesloten
LocatieLuxor Live Site
For the love of house, for the love of beats! Arnhem bruist weer, Arnhem geniet weer, Arnhem heeft weer een reden om de deur uit te gaan. Op zondag! Want Sunday People zorgt er namelijk voor dat jouw weekend spetterend eindigt en je werkweek vrolijk begint.

Met twee fantastische edities achter ons, is er alle reden om uit te kijken naar editie drie. Een editie waarin 'nig love' en 'love & dedication' de boventoon zullen voeren in een zaal die jou al betoverd voordat de eerste klanken hebben geklonken. Luxor Live is kers op de taart van Sunday People en met een line-up met een internationaal tintje is losgaan op voorhand gegarandeerd.

Niemand minder dan Seamus Haji neemt namelijk op zondag 27 november 2011 plaats achter de decks. Met zijn eigen Big Love label en met ontelbare releases op Strictly Rhythm een grootheid waar Sunday People trots op is. De internationale Sound of Love zal de aanwezigen laten wegdromen richting Ibiza en Miami terwijl de volle dansvloer zal zorgen voor ongekende sfeer.

Greg van Bueren (Hardsoul) zal zorgen dat het begin van de avond op een juiste wijze wordt opgebouwd. Samen met zijn broer Rogier (beter bekend als DJ ROOG) heeft hij al vele producties uitgebracht op het eigen label Hardsoul Pressings en hij weet dus als geen ander wat nodig is om het muzikale bed te spreiden voor Seamus Haji.

Als afsluiter van de avond zal Jasper Clash zorgen dat de bezoekers bij het verlaten van het monumentale pand nog steeds dansen. Zijn warme Ibiza sound zal zorgen dat Arnhem hem tijdens zijn debuut op Sunday People direct in de armen sluit. Daarnaast zal MC Choral gedurende de gehele avond, met haar mooie stemgeluid, zorgen voor gewenste vocale toevoegingen.

Nog geen plannen op zondag 27 november? Nu wel! Lets rock the Sunday together! De minimumleeftijd is 23 jaar en hier wordt aan de deur strikt op toegezien. Zorg dus dat je jouw legitimatie op zak hebt.

Buy your tickets .

1 opmerking

En de voetjes van de vloer :-)