Partyflock
 
­ Nederland

Rawmadness

gepubliceerd door , op
Rawmadness
3 augustus 2011
Stel je voor, je loopt in de stad en hoort links van je in het voorbijgaan de woorden 'Rawmadness' vallen. Je vraagt je kort af wat het zou betekenen. Die avond zit je in de kroeg en er komen twee enthousiaste dames langs die het hebben over Rawmadness (hé, weer dat 'Rawmadness', what the f is dat toch?). Op je werk vraagt een van je collega's of je toevallig ook naar RAWMADNESS gaat! Wat doe je dan?

Juist! Je speurt het internet af naar informatie om dit spektakel niet te hoeven missen! Op deze avond transformeert de Misterpoort te Bredevoort in een ware mini-HMH. Ook de jonge en talentvolle dj D'Cepticon transformeert deze avond. Deze muziekrobot kan gedaantes aannemen die stuk voor stuk laten zien waar hij voor staat. Wat dat precies is laat hij je graag ervaren op 8 oktober 2011.Het is logisch dat na D'Cepticon het stokje overgenomen wordt. Wie dat is vraag je? Dj No Logic is een artiest waar Rawmadness blij mee kan zijn, hij zal bewijzen waarom hij wederom zijn stijl mag laten horen, zien en voelen. Hij zal iedereen verbazen met de diversiteit in zijn sets, deze zijn altijd en overal een ware verademing.

Dymonic is de man die altijd en overal energieke sets neerzet, met zeer veel creativiteit in zijn mixes. De man met verrassende sets, goede mix tussen oude en nieuwe tracks en vooral ijzersterk mixwerk. Verwacht dus ook op deze editie een knalset van het wandelende wonder. Duo's zijn vaak goed op elkaar ingespeeld. Zo ook Double Dutch. Dit duo staat garant voor een beukset met kwaliteit van De Bovenste Plank. Wederom een act om simpelweg niet te missen.

Verder is Instant Frequency - de resident van Fear.FM - in de line-up opgenomen. De afgelopen editie van Rawmadness stond hij ook gepland, maar door onvoorziene omstandigheden verstek laten gaan. Hij heeft beloofd om zijn afwezigheid meer dan goed te maken, dus het wachten was niet voor niets! Maar voor deze avond is er nog een surprise-act voor jullie. Met deze verrassing is er iemand in huis gehaald waarvan zijn tracks al vele malen op de grote feesten gedraaid worden. Niet alleen om die reden is Rawmadness ook erg blij hem deze avond te gast te hebben. Benieuwd wie het is?

Deze muzikale beukavond zal gehost worden door Malcolmx. Tevens een veelbelovend talent in de mc scene, die al op verschillende feesten heeft gestaan.

De timetable zal maandag 5 september bekend worden gemaakt. De organisatie hoopt jullie allemaal te zien op 8 oktober 2011, in de Misterpoort te Bredevoort.

11 opmerkingen

kijk mooi feestje, met veel talent, ben druk bezig om vervoer te roggelen om die kant op te kunnen
Geweldig feestje! :yes:

Vorige keer kon ik helaas niet, maar deze keer gewoon weer present (Y)!!


Tot dan!
Zobizo aanwezig:D!!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Helaas niet aanwezig deze editie, maar baal der flink van.
Dik knallen daar in die toko, spullen vallen naar beneden vanaf de bar zo hard rammelt alles daar!!
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 3 september 2011 om 11:26:
spullen vallen naar beneden vanaf de bar zo hard rammelt alles daar!!


:lol:
Uitspraak van Markkkkk op vrijdag 2 september 2011 om 18:46:
maar deze keer gewoon weer present !!


dacht dat je niet meer ging voordat je toko af is :lol:
Dj Dymonic aka "Het wandelende wonder" :roflol:

Geintje moat, maar mooie omschrijving van jouw.
Artiest {SHOWLIST artist 51850, 61067}
Heb er weer zin in ;)
Uitspraak van Instant Frequency op woensdag 21 september 2011 om 23:26:
Wordt knallen!


Ik zal voor jouw wel even langskomen als het op de zaterdag is. 8)
o special guest: Tartaros?
Partypics:

http://yaqueo.nl/2011/Rawmadness%20III/

Controls:

Mouse: Click to zoom in and out.
Keyboard: Cursor keys to navigate. Spacebar to zoom in/out.
Right-Click Menu: Open Image in New Window (optional)

See ya next time!