Partyflock
 
­ Nederland

Gekkuh vrijdag

gepubliceerd door , op
Gekkuh vrijdag
4 augustus 2011
FeestGekkuh vrijdag · Markza birthday bash
Datumvrijdag 2 september 2011
WinactieGekkuh vrijdag actiegesloten
LocatieBigben
The Darkraver op een vrijdag in een bruincafé in Rotterdam, kan dat? Ja dat kan! Het is wel gek, maar alles kan op gekkuh vrijdag. Niets is te gek op deze vrijdagen en ook alles is mogelijk. Voor deze allereerste editie trekken Markza Entertainment en Bigben gelijk alles uit de kast, en komt met de gekste line up die je totaal niet kan verwachten bij een café in Rotterdam. Dit word de gekstuh avond van het jaar, met het gekstuh barpersoneel van Rotterdam, de gekstuh aankleding voor de tijd van het jaar. Ben je een klein beetje gek, dan kan je echt niet ontbreken op deze avond!

Dit zal een eerste editie worden van een langlopend concept. Vanaf oktober zal dit concept elke laatste vrijdagavond in de bigben plaatsvinden. Elke editie zal gek genoeg zijn en iedereen zal versteld zijn van wat er allemaal mogelijk is in een café op het stadhuisplein. Misschien dat er in de toekomst overal in het land wel gekkuh vrijdagen opdagen.

Voor deze eerste editie kan je de volgende dj's verwachten: Naast The The Darkraver die totaal geen introductie nodig heeft zal ook de beste vrouwelijke dj van Nederland, Miss Monica, haar kunsten waarmaken achter de draaitafel. Mister latin house, Silence, komt ook nog even langs en zal ervoor zorgen dat het geluid vooral niet stil zal vallen. Allround dj Rutger en Berry The Housekid zullen deze avond ook nog laten zien dat zij gek genoeg zijn voor deze avond. De avond zal worden gehost door Mr Yves en hij zal vast nog een plaatje meedraaien.

In deze rij missen we nog een dj die echt niet mag ontbreken, want hij viert namelijk zijn verjaardag deze avond! Markza maakt het mogelijk dat deze dj's naar de bigben toe komen. En wie jarig is trakteert natuurlijk! Vandaar dat de kaarten in de voorverkoop voor maar de helft van de prijs (excl fee) verkrijgbaar zijn via de bekende voorverkoop kanalen. Haal snel je kaartje en zorg dat je bij deze gekkuh vrijdag aanwezig bent. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de locatie zelf.