Partyflock
 
­ Nederland

Herfst, tijd voor Club r_AW

gepubliceerd door , op
Club r_AW
23 mei 2011
Nu de regen de festivals in Nederland al maandenlang in de greep houdt, dwalen de gedachten stiekem alweer af naar een gezellig avondje indoor rammen op recht-voor-je-raap beats, oorverdovende sounds en breakbeats die om je oren vliegen als de kogels uit een mitrailleur.

Goed nieuws voor de liefhebbers van bovenstaande omschrijving! Neerlands langstlopende industrial hardcore concept keert 24 september van dit jaar terug in haar thuishaven P60 in Amstelveen. De line-up is zoals altijd weer een combinatie van herkenning en innovatiteit. Naast de onmisbare residents Rude Awakening en N-Vitral zullen de volgende gasten laten zien waarom zij de uitverkorene zijn voor deze aankomende editie;

Uit het verre en doorgaans ijskoude Siberie komt het duo Frame Of Mind over om hun eerste optreden buiten Rusland te verrichten. Na het insturen van hun demo naar The Third Movement is het snel gegaan met de jongens. Volgend op het tekenen van een exclusieve deal en de release van hun debuutalbum Dixogin, is het nu tijd om Nederland te laten zien dat zij de nieuwe beloftes van de industrial hardcore zijn.

Twee andere nieuwe gezichten op het r_AW podium zijn Igneon System en Homeboy. Beiden maken met name in hun thuislanden Belgie en Zwitserland al enige tijd furore. Daarnaast laten zij zich ook met eigen releases niet ongehoord. Het Nekrolog1c label welke eigendom is van de heren zelf, kan rekenen op veel support binnen de industrial scene. Houd dus rekening met een hoop nieuw materiaal tijdens deze set.

Ook buurland Duitsland is vertegenwoordigd in de persoon van Detest. Voor de kenners is een nadere uitleg voor deze man wellicht overbodig. Met releases op vooraanstaande labels als Strike Records, Deathchant, Rebelscum en Neurotoxic heeft hij inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Diepe kicks, breakbeats en meeslepende sounds omvatten in het kort wat je muzikaal van hem kunt verwachten deze avond.

De warm-up van de avond zal worden verzorgd door Hilarious, met aan haar zijde de Belgische Raggedy @ndy. De dame in kwestie is in Nederland en bij de vaste Club r_AW bezoeker al langer geen onbekende meer, maar laatstgenoemde timmert bij onze zuiderburen ook al enige tijd aan de weg. Beiden staan er om bekend de remmen direct los te laten. Stilstaan is vanaf minuut één geen optie!

Tickets
Ook The Third Movement heeft helaas moeten zwichten voor de BTW verhoging en zodoende is de toegangsprijs verhoogt naar € 17,50,- in de voorverkoop. Tickets zijn al enige tijd beschikbaar bij Seedance en Paylogic.

38 opmerkingen

Oud en vertrouwd avondje P60! Zin in!
Wat een baggerfeest altijd :rot: ..

Maar ja, toch weer aanwezig :bounce: :9
Werkzaam bij TK07
Artiest Mendeaz
Helaas, tegelijk met Genadeloos..
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369, 75631}
Uitspraak van Mendeaz op dinsdag 16 augustus 2011 om 13:53:
Helaas, tegelijk met Genadeloos..


Dat wist je toch al Thijs? ;)
Dit wordt geniaal! :D
Al maanden een stijve om die line-up :kwijl:
Uitspraak van Bart:') op dinsdag 16 augustus 2011 om 14:26:
Al maanden een stijve


Best lastig ;)
Artiest Xerxes
Eventjes wat muggenziften...het is Nekrolog1k :p

Spijtig genoeg samen met Elements Festival... Ik had Frame Of Mind graag eens bezig gezien...
Genoeg leuks te doen dit weekend, maar raw gaan we echt niet overslaan :D
Ja deh.
 
Detest!
 
en bier!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 augustus 2011 om 13:55:
Dat wist je toch al Thijs?


Jahzeker maar dat maakt het niet minder jammer :)
 
Yuh(H) :d
 
:bier:

Heb er weer zin in.
Benieuwd naar Frame of Mind & Detest.
En Peaky Pounder moet weer disco hits draaien !
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Vaste prik (L)

Heerlijke lijn-omhoog overigens :)
Detest en Nekrolog1k, en vooral p60 wordt sowieso weer een beest! (H)
Volgend jaar gewoon NIX herfst tijd r_AW tijd
Gewoon een r_AW BBQ!!! @ NDSM natuurlijk lekkr industrieel!! past er mooi bij met mooi uitzicht over de skyline van a'dam :P :D

Maar goed ik kijk uit naar deze editie!:D
voor de 17e x AANWEZIG! :p
laatste aanpassing
Zou graag es vanuit Brugge naar de P60 afzakken, al veel over gehoord maar jammer genoeg is er nu ELEMENTS Festival in Brugge :)