Partyflock
 
­

Gloves invites Sunnery James & Ryan Marciano · Club Noa

gepubliceerd door , op
Handschoenen zijn hip! Handschoenen zijn heerlijk warm, veilig en staan ook nog eens goed op bijna al je kleren. Mensen met handschoenen hebben nooit vieze of koude handen, zijn stoer, interessant, intelligent en niet te vergeten eigenlijk gewoon hartstikke modieus. Handschoenen zijn de onmisbare gadgets in de jacht op een nieuwe vlam in het holst van de nacht! Handschoenen...love you!

Op zaterdag 17 september staat Club Noa in Leeuwarden voor de tweede keer in het teken van Gloves! Oftewel Handschoenen. Fluorescerende handschoenen wel te verstaan. En die gaat Your Republic dan ook uitdelen! Niet omdat Your Republic vind dat je handen niet vies mogen worden maar eigenlijk gewoon omdat jij als bezoeker natuurlijk ook gewoon heel erg hip, stoer, intelligent, interessant en modieus bent. En zodra jij samen met honderden lotgenoten besluit, om tijdens een muzikale climax, eensgezind de handen in de lucht te steken, doet Club Noa wat lampen aan zodat al die schitterende handschoenen branden als fakkels in de nacht! Saamhorigheid is status quo.Gloves presenteert: Sunnery James & Ryan Marciano
Bald 'n Hairy? Ja kaal en harig. Dat zijn Sunnery James & Ryan Marciano. Dit duo behoeft eigenlijk helemaal geen introductie meer. In Nederland zijn ze al lange tijd één van de populairste artiesten van dit moment. Naast uiterst succesvolle producties, en hun eigen 'Amazone Project' in de Heineken Music Hall, reikt hun muzikale reputatie inmiddels al tot ver over onze landgrenzen. Deze zomer zijn en waren ze samen met grootheden als David Guetta, veelvuldig terug te vinden in de meest uiteenlopende clubs over de hele wereld. Gloves is apetrots op de aanwezigheid van dit duo.

Jaz von D
Allang geen onbekend gezicht meer voor de vaste feestgangers in Club Noa. Jaz von D heeft zich in anderhalf jaar tijd ontpopt als één van de meest veelbelovende artiesten van dit moment. Afgelopen zomer was hij onder meer terug te vinden op de David Guetta World Tour in Montenegro. Ook op de avond van Afrojack 'Jacked' in de Ministry of Sound in Londen prijkte zijn naam op de flyer. Onlangs is op het label van Laidback Luke 'Mixmash Records' zijn remix uitgekomen van Sunnery James & Ryan Marciano's 'We Are'.

Delivio Reavon & Aaron Gill
Groot geworden en wereld beroemd in Amsterdam. Dit duo tovert bij menig muziekliefhebber een hele grote glimlach op het gezicht. Als vaste residents op populaire clubavonden als Reveal, LadyKillers, Sappig en Lolatina blijven ze nog altijd de menigte keer op keer verbazen. Hun productie 'Looking For Love' samen met Phatt heeft wekenlang hoog in de charts gestaan. Vanavond staan ze voor het eerst in Club Noa in Leeuwarden. Als het aan Gloves ligt niet voor de laatste keer!

Bootsman2Bootsman
De opening van de avond is minstens zo belangrijk als de rest. Deze heren zullen met hun warme, techy sound de zaal opwarmen.

Let op: 100 earlybirds
De verwachting is dat het event zeer druk bezocht gaat worden. Het is dan ook aan te raden gebruik te maken van de mogelijkheid om voor slechts €8,- één van de 100 exclusieve en gelimiteerde Earlybirdtickets aan te schaffen. Deze zijn te verkrijgen op de website van Club Noa. Wil je de avond nog spannender beleven? Reserveer een vip Tafel (kan in combinatie met een hotel!) door te mailen naar: tableservice@your-republic.com

Voor meer informatie over Gloves kijk je op www.Club-Noa.nl of www.Your-Republic.com

Get your Gloves on!