Partyflock
 
­ Nederland

Time Warp Holland
The next level

gepubliceerd door , op
De line-up is bekend, er is een nieuwe locatie en de verwachtingen zijn hoog gespannen voor de vierde editie van Time Warp Holland. Op zaterdag 10 december is het zover wanneer Den Bosch het meetingpoint wordt voor duizenden partygangers uit heel Europa. Voeg de Evotions Facebook toe om op de hoogte te blijven van de laatste acts die nog worden bevestigd.

Na avonturen in Rotterdam en Amsterdam trekt Time Warp nu verder naar Den Bosch. Zoals je van de Duitse en Nederlandse technospecialisten Cosmopop en Evotions mag verwachten gaat het straks flink los in de Brabanthallen waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een ouderwetse techno rave. Niets wordt aan het toeval overgelaten om het hallencomplex om te toveren in de grootste technotempel van Nederland. Met zes zalen in groot en klein formaat krijgt iedereen straks meer dan genoeg feest per vierkante meter. Daarnaast maakt de nieuwe locatie verbeteringen mogelijk ten opzichte van voorgaande edities op het gebied van bereikbaarheid, entree en drankvoorzieningen. Voeg daarbij dat kosten noch moeite worden gespaard om het Time Warp geluid volledig tot zijn recht te laten komen en elk podium een state-of-the-art lichtplan krijgt en niets staat een legendarische nacht nog in de weg.

Unieke indoor-rave
Organisators Cosmopop en Evotions kijken enorm uit naar het evenement. "Nederland heeft in geen tijden een indoor-rave als deze gekend en dan mogen wij het brengen met de muziek waar wij voor staan, de mensen met wie we graag werken, de vrienden, familie en kennissen die we inmiddels hebben en dan ook nog eens het beste publiek van Nederland daarbovenop", aldus Frenk Wiersma van Evotions.
Productieleider Michael Hock bevestigt dat Time Warp nu naar the next level gaat in Nederland. Hij brengt het Time Warp gevoel al meer dan vijftien jaar naar de dansvloer en had aan een eerste bezoek voldoende:"Dit is de ideale plek voor Time Warp. Bezoekers worden in december ondergedompeld in een pulserend complex vol licht, muziek en kleuren. Innovatieve techniek, eigenzinnige showelementen en opvallende designs staan al klaar om aan het publiek onthuld te worden. Time Warp Holland wordt zo niet alleen een hoogtepunt voor muziekliefhebbers, maar ook een showcase van de technische kwaliteiten van de video- en licht-artiesten."

Time Warp familie
Vergeleken met 2010 krijgt de line-up bovendien een extra impuls. Aangevoerd door het legendarische Britse krachtduo Underworld en de vaste Time Warp familie, waaronder natuurlijk Sven Väth, Marco Carola, Loco Dice en Karotte, vieren ruim 30 DJ's en live-acts in maar liefst zes areas de Time Warp première in de Brabanthallen. Onder deze artiesten bevinden zich veel nieuwe namen, waaronder Berghain-residents Marcel Dettmann en Ben Klock. Er is ook goed nieuws voor fans van Henrik Schwarz; wie zijn speciale live technoset op Time Warp Mannheim eerder dit jaar heeft gemist krijgt in Nederland een tweede kans. Matthias Tanzmann mag na zijn geweldige set van vorig jaar natuurlijk ook niet ontbreken in de line-up, net als Cocoon-duo Extrawelt, Chris Liebing, Monika Kruse of de Fransman Paul Ritch.

Naast de vier main areas presenteert Time Warp NL dit jaar twee volledig nieuwe zalen. Zo is er de Double Dutch area, waar uitsluitend Hollandse technogrootheden te vinden zijn die in unieke back 2 back setting optreden. Remy en Secret Cinema stonden bijvoorbeeld nooit eerder samen in de booth. Een minder voor de hand liggend Time Warp geluid is te vinden in de Special Disco Area, waar acts als Tensnake, Todd Terje, Round Table Knights en Prins Thomas hun groovy housebeats opentrekken en daarmee de oldschool discofunk uit de 70's naar de moderne elektronische wereld halen.

Welke vernieuwingen en verrassingen er verder nog te wachten staan blijft vooralsnog even geheim. Check met regelmaat www.evotions.nl, of de Evotions Facebook en ontdek nieuwe lichtpuntjes in het donker.


Live
Underworld, Extrawelt, Henrik Schwarz, Paul Ritch, Tensnake

DJ's
Sven Väth, Loco Dice, Chris Liebing, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Ben Klock, Matthias Tanzmann, Steve Rachmad, Michel de Hey, Miss Djax, Remy, Secret Cinema, Benny Rodrigues, Boris Werner, Lauhaus, Darko Esser, Prins Thomas, Todd Terje, Round Table Knights, Joey Daniel, Mike Drama, Seebase, Warren Fellow.

Tickets
De kaartverkoop is gestart! Check www.evotions.nl.

62 opmerkingen

Cool zeker heen!
 
Zekerheidje! Kan best wel eens het feest van het jaar worden! :-)
Wordt een mooi feest!
Is dit de hele line up? Aangezien op de poster "and more" staat en in het nieuwsbericht geen nieuwe namen staan? Blijft trouwens verschrikkelijk jammer dat we in Nederland niet ff een keer tot 10/11 uur doorkunnen, bij Time Warp horen lange sets, en als die er komen wordt t waarschijnlijk alleen Dettmann en Klock checken met een 5 hrs-set...
Wil al heel lang naar Duitsland maar is er nog nooit van gekomen. Dan eerst maar eens in Nederland checken!
Prins Thomas!
Haha, hoe f*cking briljant is die gast zeg!
Hoe duur is een kaartje?
cool; een space disco zaal!
Uitspraak van Vincenzo M. op dinsdag 9 augustus 2011 om 11:13:
niet ff een keer tot 10/11 uur doorkunnen


Daarvoor heb je illegale tunnelraves (y)
Uitspraak van Vincenzo M. op dinsdag 9 augustus 2011 om 11:13:
niet ff een keer tot 10/11 uur doorkunnen


ja inderdaad.Wat maakt het eigenlijk uit of je nu om 07.00 stopt of bijvoorbeeld om 09.00.
Uitspraak van Maartenn92 op dinsdag 9 augustus 2011 om 12:11:
Hoe duur is een kaartje?


65,60 €
including commission
Uitspraak van Albertino op dinsdag 9 augustus 2011 om 12:54:
ja inderdaad.Wat maakt het eigenlijk uit of je nu om 07.00 stopt of bijvoorbeeld om 09.00.


ja, zou zelfs denken dat t beter is om een paar debielen om 09.00 over straat te laten gaan dan 2 uur eerder op de zondagochtend. Maar ach, is eeuwige discussie met een stelletje beleidsbepalers die zelf max om 01.00 naar bed gaan, gaan we nooit winnen!!
Zeker nooit op Mayday in Duitsland gestaan...duurde voorheen ook tot 10 uur in de ochtend, maar na 8 uur was er niemand meer in verhouding tot de grootte van de lokatie. Wat denk je dat urenlang extra doorgaan kost? lekker een feest laten doodbloeden voor een handjevol die-hards en ook geen drankomzet e.d. meer maken..Top plan (y)
Klopt dat ik daar nooit heb gestaan. Was echter wel al 2x op Monegros en daar was het lekker druk nog rond 10/11 uur 's ochtends. Met een aantal aanpassingen, zoals de helft van de zalen/barren dichtgooien bijvoorbeeld, denk ik dat je het nog redelijk rendabel kunt maken. En Time-Warp Duitsland duurt toch ook tot minimaal 2 uur volgende dag, terwijl dat begint om 19.00. Kan me niet voorstellen dat die organisatie jaar in jaar uit grote verliezen draait op de laatste 6 uur, dus denk dat je conclusies iets te makkelijk gemaakt zijn!
Uitspraak van "The Mad One" op dinsdag 9 augustus 2011 om 13:58:
lekker een feest laten doodbloeden voor een handjevol die-hards en ook geen drankomzet e.d. meer maken..Top plan


Wat is er mis met een handjevol die-hards? Dat zijn juist de meest onvergetelijke momenten :)
Uitspraak van Vincenzo M. op dinsdag 9 augustus 2011 om 14:26:
Kan me niet voorstellen dat die organisatie jaar in jaar uit grote verliezen draait op de laatste 6 uur


zeker niet idd. Is nog altijd gezellig druk de laatste uren (ookal zullen het wat betreft drankomzet niet de meest rendabele uren zijn).
wie is Frenk Wiersma? en waarom moet hij een woordje doen?
Uitspraak van Soon. op dinsdag 9 augustus 2011 om 14:49:
Uitspraak van toerist op dinsdag 9 augustus 2011 om 13:17:
65,60 €

serieus?


Doet pijn 13% extra aan belasting. Anders was het zo rond de 55 euro. Lang leve het rechts kabinet. Vind 65 euro teveel geld.


Beste line-up voor de rest
laatste aanpassing
Uitspraak van toerist op dinsdag 9 augustus 2011 om 15:57:
Anders was het zo rond de 55 euro.


nog te veel. maar goed... have fun.
 
Artiest Da Hustla
Vette shit!!
Uitspraak van Wouter S. op dinsdag 9 augustus 2011 om 15:43:
Frenk is een van de bazen van het feest.


Tuurlijk
laatste aanpassing
Time Warp (y)

Brabanthallen (oftewel DEN BOSCH) = (y)
Uitspraak van toerist op dinsdag 9 augustus 2011 om 15:57:
Doet pijn 13% extra aan belasting. Anders was het zo rond de 55 euro. Lang leve het rechts kabinet. Vind 65 euro teveel geld


van 6 naar 19%!

Dit word idd te prijzig:s
 
Dat moet je dus kiezen, een keertje minder naar de bioscoop en het kaartje is weer net zo duur als vorig jaar! :[
Uitspraak van poupoulossos op dinsdag 9 augustus 2011 om 17:59:
Time Warp


sporthallen zuid (y)

Brabanthallen = no go


Niets mis met de locatie, dit feest staat nog altijd in mijn top 10 aller tijden en daar deed de locatie niets aan af! (y)

edit: wel een verschil met tegenwoordig trouwens, met vinyl hoor je toch echt dat de DJ aan het 'werk' is... :D
laatste aanpassing
Impulz is dat hierboven denk?
laatste aanpassing
tof filmpje carl the king
Uitspraak van joop op dinsdag 9 augustus 2011 om 21:35:
tof filmpje carl the king


filmpje van Dave Clarke op die editie is ook legendarisch!
Wilde hier wel heen maar jeetje 65 euro zijn zeker pittige prijzen, zeker voor een indoor feestje. Wordt helaas van 'zeker' naar 'twijfel'
Uitspraak van wilko op dinsdag 9 augustus 2011 om 18:22:
Uitspraak van poupoulossos op dinsdag 9 augustus 2011 om 17:59:
Time Warp

sporthallen zuid (Y)

Brabanthallen = no go


Dat dacht ik helaas ook :S
laatste aanpassing
Uitspraak van Dudable op woensdag 10 augustus 2011 om 10:29:
Dat dacht ik helaas ook


Vorig jaar uitverkocht, dus de prijs 20 euro omhoog en een grotere locatie. Zo gaan die dingen, helaas...
laatste aanpassing
Er is 7,50 euro bijgekomen ter compensatie van de btw verhoging ten opzichte van vorig jaar. Netto blijft de opbrengst van een ticket voor de organisatie nagenoeg gelijk.
laatste aanpassing
 
ben benieuwd naar remy en secret cinema samen :)
 
Artiest Sinclair
Mensen laat je niet afschrikken door de prijs van een ticket en de locatie... expect the unexpected, wij hebben er nu al zin aan :)
Wie helpt mij uit de brand ;)

Welke dj's vertegenwoordigen de laatste jaren de betere Minimal/techno sets?

Ben niet zo thuis in dit genre, maar op Dance Valley wel enthousiast geworden.

http://www.youtube.com/watch?v=ErGMtzDnbtc
Minimal Mix 2011 LET OP: Tussen minuut 3.30 minuut -8

Zoiets als die link hierbvoven. Maar dan ben ik op zoek naar een lange set/cd. Wie draait deze style met opbouwend karakter??!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Cyndium
Uitspraak van Technofreak op woensdag 10 augustus 2011 om 01:12:
tof filmpje carl the king


Ik hoor ook een paar dikke hits in dat filmpje waar ik gelukkig nog platen van heb. :bounce:
 
locatie is super (goede masters of hardcore herinneringen ;) )

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 9 augustus 2011 om 18:18:
Dat moet je dus kiezen, een keertje minder naar de bioscoop en het kaartje is weer net zo duur als vorig jaar!


prijs van het ticket overleef ik ook wel, desnoods eet ik 2 dagen achter elkaar bij mn ouders om het verschil te compenseren
is meer een principe. Als nu iedereen maar gewoon standaard de 65,6 accepteert zullen andere organisaties volgen en zal het de norm worden. Voor 40euro netto pp moet een organisatie veel kunnen lijkt mij (desnoods wat meer jong talent tussen de headliners, hoor je mij niet over klagen). Maarja, Timewarp wil natuurlijk een goede naam hoog houden
Maarja, Timewarp wil natuurlijk een goede naam hoog houden


Die laatste regel slaat de spijker op de kop. Het is geen gewoon feest wat iedereen kan organiseren dus dit gaat echt geen standaard worden in technoland. Het unieke van Time Warp is juist dat zoveel headliners bij elkaar staan. Als die grote namen vervangen worden door talenten die weinig kosten is het geen Time Warp meer. Dat zou dan net zo zijn alsof Cirque de Soleil - waarvoor je zo 70 euro betaalt - op het Leidseplein de straatartiesten gaat vragen om op te treden in plaats van jarenlang geschoolde acrobaten. En ook al zijn die straatartiesten heel goed, daarvoor ga je niet naar Cirque de Soleil...

En zo is het toch met alles in het leven? Van spijkerbroek tot hotelkamer. Van zonnebril tot mobiele telefoon, van brood tot een auto, voor kwaliteit betaal je meer en die kwaliteit wordt vooral bepaald door de ingrediënten en het werk dat erin zit...

Het is eenmaal per jaar Time Warp en dat kost net even iets meer...
laatste aanpassing
Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 10 augustus 2011 om 16:41:
Het is eenmaal per jaar Time Warp en dat kost net even iets meer...


Mooi gesproken, ik ga die kaart bestellen !
Vond het in eerste instantie te duur, maar de ligging en de line-up zijn te mooi om links te laten liggen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 10 augustus 2011 om 16:41:
En zo is het toch met alles in het leven? Van spijkerbroek tot hotelkamer. Van zonnebril tot mobiele telefoon, van brood tot een auto, voor kwaliteit betaal je meer en die kwaliteit wordt vooral bepaald door de ingrediënten en het werk dat erin zit...


Je gaat hierin wel makkelijk voorbij aan het begrip status, dat brood van de appie is kwalitatief echt niet beter dan die van lidl etc. Max 50% van de prijs wordt bepaald door kwaliteit, de andere helft is status/naam (of goodwill/commercie, you name it). Waarbij ik wel wil zeggen dat objectief gezien deze line-up absoluut bij de top hoort van wat Nederlandse organisaties te bieden hebben, met het eerste gedeelte van je post ben ik het dus wel eens.
Uitspraak van Vincenzo M. op woensdag 10 augustus 2011 om 17:14:
Je gaat hierin wel makkelijk voorbij aan het begrip status, dat brood van de appie is kwalitatief echt niet beter dan die van lidl etc. Max 50% van de prijs wordt bepaald door kwaliteit, de andere helft is status/naam (of goodwill/commercie, you name it). Waarbij ik wel wil zeggen dat objectief gezien deze line-up absoluut bij de top hoort van wat Nederlandse organisaties te bieden hebben, met het eerste gedeelte van je post ben ik het dus wel eens.


Armin Van buuren is ook al 4 jaar 'de beste dj van de wereld', Maar dat heeft ook weinig met zijn draaitechnieken te maken.

Underworld live zal trouwens ook wel een dure grap zijn.
Ja helemaal eens, kan het alleen maar toejuichen dat een org zijn nek uitsteekt en de creme de la creme uitnodigt voor een zich onderscheidend feest (Time Warp/Evotions in dit geval). Doelde meer op Dance Valey dat denkt met een beetje naam/status en een zaadline-up ff voor 70 eu per kaart binnen te lopen. Het doet me ook goed dat zij op hun bek zijn gegaan, hoop dat t een waarschuwing is voor de rest!
Uitspraak van Vincenzo M. op woensdag 10 augustus 2011 om 17:14:
dat brood van de appie is kwalitatief echt niet beter dan die van lidl etc.


Ik haal mijn brood altijd op de markt... :P

Bij de Appie kom ik meestal na werktijd en dan hebben ze niets meer, alleen van dat vieze afbakbrood... :-(

Maar dat terzijde... ;-)
ben heel benieuwd. Heb net als Tjeerdo ook goede herinneringen aan de Brabanthallen vanwege de vroegere Impulz edities. Dus heb wel weer zin in een ouderwetsche rave met heerlijke techno in die hallen!!!
Wel vet maar gruwelijk duur hoor..
laatste aanpassing
vergeet je de container met drank niet dit jaar ;) vorig jaar was er om 2:00 niks meer te krijgen....
Heb erg slechte herinneringen aan de brabanthallen, wat een klote lokatie.

Line-up maakt veel goed maar haak vanwege de prijs toch af...
Uitspraak van Dudable op woensdag 10 augustus 2011 om 10:29:
Uitspraak van poupoulossos op dinsdag 9 augustus 2011 om 17:59:
Time Warp

sporthallen zuid

Brabanthallen = no go

Dat dacht ik helaas ook


Geldt voor mij ook. Te ver en met 10 december ligt er miss weer een pak sneeuw. Ellende op de weg en NS
Hmm, ik ben toch niet zo groot van de Brabanthallen. Te groot en te massaal, liever iets intiems maar dat gaat nou eenmaal niet met TimeWarp.
Ik krijg toch wel een beetje dubbel gevoel bij de Disco Stage. Ik ben laatste tijd erg fan van disco en ga eigenlijk alleen nog maar naar feesten waar ze disco draaien (Night Flight, Dekmantel, MyHouse, Rush Hour), maar weet niet zo goed of het wel bij Time Warp past. Ergens zeg ik JAA, laat die mensen ook kennis maken de fantastische Discosound!! Maar aan de kant zeg ik, nah Time Warp is Techno en schoenmaker blijf bij je leest! Maarja, Disco is nu eenmaal aan een hele grote opmars bezig en over een jaar of wat is iedereen bekend met de discosound (Ik hoop het niet!)

Oja, de prijs. Laat maar, dit gaat nergens over. Zijn genoeg feesten waar je een paar van deze DJ's ziet voor euro of 15. Je ziet ze nu toch niet allemaal en een strak schema er op nahouden is ook niks. Pak voor dit geld gewoon 4 vette feestjes in Adam en je hebt 4x zoveel plezier en waarschijnlijk zie je nog wel dezelfde of betere namen ook!
Uitspraak van Nouvelle Voque op vrijdag 12 augustus 2011 om 10:31:
Disco is nu eenmaal aan een hele grote opmars bezig en over een jaar of wat is iedereen bekend met de discosound (Ik hoop het niet!)


Dank je wel voor de tip: Ik ga gelijk luisteren wat die discosound nu precies is ;)
Artiest {SHOWLIST artist 35640, 105426, 65896}
krijgen we dus nu voort zon feestje terug voor thrillogy bleeeeehhhhhhhhhh
Ik vond vorig jaar de locatie Sporthallen Zuid niet geweldig. En al helemaal niet bij Time Warp passen.
Brabanthallen zijn grote hallen, maar line up is erg goed.
Prijs is inderdaad hoog, maar wel begrijpelijk.
Je krijgt er wel 6 area's ervoor terug. Dat is ook niet vaak bij feesten in de Brabanthallen.
En als de elementen, die meneer Michael Hock opsomt, waar worden gemaakt, dan zal het hopelijk allemaal niet uitmaken en het een mooi feest worden.
Al mag je wel verwachten dat voor deze prijs wel alles goed geregeld is. Dan praat ik over de barren, wc's, het geluid en de entree, etc. Dit vond ik in de Sporthallen Zuid matig.
Time Warp NL zal nooit hetzelfde zijn als Time Warp DE.
Uitspraak van [RDG] Sijmensays op vrijdag 12 augustus 2011 om 12:45:
Dan praat ik over de barren, wc's, het geluid en de entree, etc


Dat ligt niet aan de sporthallen zuid als lokatie
Uitspraak van Albertino op vrijdag 12 augustus 2011 om 16:12:
Dat ligt niet aan de sporthallen zuid als lokatie


Nee zeker niet, vroeger kwam je schreeuwend uit de Sporthallen lopen.. :bounce:

Brabanthallen heb ik zeker mooie herinneringen aan.. Maar ik weet nog niet zeker of ik hierbij ben. Het is echt wel dat ik het waardeer dat Time Warp zich zo wil presenteren en dat lukt ook zeker met zo'n line up.. Maar je ziet er zo weinig van.. Haha..
laatste aanpassing
 
Meer mensen problemen met het bestellen van kaarten? 'De webpagina kan niet worden weergegeven' terwijl mijn internet het prima doet?
laatste aanpassing
Is het ook mogelijk om zonder een creditcard kaarten te bestellen?
Op de website evotions.nl zie ik alleen de mogelijkheid om met een creditcard te betalen...