Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Swizz Deluxe

gepubliceerd door , op
Swizz Deluxe
4 augustus 2011
Eindelijk is het zover! Vrijdag 7 oktober 2011, de grote dag, the grand opening, le moment suprême! Dan organiseert Swizz Entertainment in samenwerking met discotheek Crazy Horse te Hardenberg als thuisbasis (voormalig Club Podium), de eerste grote 'Swizz Deluxe' danceparty. Na lange tijd is er eindelijk een ware aanvulling op de uitgaanscene van Hardenberg en omgeving! Een échte party voor all urban peeps, house brothers, dance sisters and music lovers (18+). Swizz Entertainment vond het weer eens tijd voor te gekke party's. Daarom is besloten om de handen in één te slaan en elk kwartaal discotheek Crazy Horse om te toveren tot 'Swizz Deluxe' domein.

In the end, it's all about the music
Elk kwartaal brengt Swizz Deluxe aansprekende nationale dj's en de beste resident dj's op eclectic, house en/of urban gebied. Een line-up waar de muzikaliteit vanaf spat heeft daarbij de hoogste prioriteit! Dit betekent niets meer dan: de beste sounds stijlvol en met passie gemixt. 'Because in the end, it's all about the music'. Hosts/MC's zullen zorgen voor dat extra beetje motivatie, het spreekwoordelijke duwtje in de rug dat we allemaal wel eens nodig hebben op de dansvloer. Je krijgt dus van alles voor je kiezen waardoor je constant wordt geprikkeld om te dansen!

Line-up
Voor de eerste editie van Swizz Deluxe is de organisatie erin geslaagd om Kenneth G (Nopeisdope), Dyna (Sexed up), Toni Vaganza en de regionale helden RMolina en het duo 1 Trackmind het podium te laten betreden. Het geheel zal worden gehost door MC Iwan van Zon.

Partners
Tijdens Swizz Deluxe feesten wordt samengewerkt met Weijenberg nagelstyling (Dedemsvaart), Silvia's visagie (Zwolle), Robert fotografeert (Zwolle), Beauty Hair by Linda (Hardenberg), Clubstitute Dance Radio (Hardenberg) en Baileys. Zij zorgen samen met Swizz Entertainment dat de bezoekers in de Deluxe sfeer terechtkomen. Als je tussen het dansen door nog even wilt relaxen, kijk dan nog lekker even rond of laat je adviseren bij de stands van bovenvermelde partners.Uiteraard zullen de vele eye catching, sexy dansers & danseressen van Silva entertainment alle ladies en gentlemen in de watten leggen.

Tijdens de swizz deluxe avonden zal het accent worden gelegd op, kwaliteit, beleving, mooie shows, sexy vibe, super geluid, deluxe decor, visuals en is er elk halfjaar een live act, 'just for your pleasure'. Het thema is 'deluxe', en dat zul je goed merken!

Tickets
Mis deze eerste editie van Swizz Deluxe niet. Pak je voordeel door een ticket in de voorverkoop te halen voor 10 euro in plaats van 15 euro aan de deur. Voorverkooptickets zijn verkrijgbaar via www.crazyhorse.nl en alle Primera Winkels.

Lady tickets 2 for 1
Er zijn een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts 15 euro mogen twee dames op één entreebewijs naar binnen. Daarvoor geldt wel, op=op, dus, ladies, aarzel niet en get your sexy ass to the online ticketshop!

2 opmerkingen

Die vrouwen krijgen toch wel veel voordeel overal hoor.... had ik maar tieten ;)
De dames kunnen lady tickets bestellen via onderstaande link

https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=51021