Partyflock
 
­ Nederland

Dream Spinners

gepubliceerd door , op
Dream Spinners
16 juni 2011
FeestDream Spinners · Dream in Color
Datumzaterdag 30 juli 2011
WinactieDream Spinners actiegesloten
LocatieOdeon
7 Stars Music presenteert het spetterende feest Dream Spinners alweer voor de tweede keer. Deze keer brengen ze een knallende line-up met topdj's uit Italië. Ze zijn er enorm trots op om Nederland kennis te laten met Alexander Fog en Alberto Drago! Deze Technomafia Records dj/producers hebben door de jaren heen een cultstatus opgebouwd over de hele wereld. Er zijn 350.000 Facebook fans om het te bewijzen...! Alexander Fog en Alberto Drago staan garant voor spinzoete techhouse vibes. Het zal zonder twijfel een avond worden om nooit te vergeten!

Tevens introduceert 7 Stars Music ook de eigen residents; Teo Brothers. Deze broers zijn gespecialiseerd in latin en soulful house en zullen de avond openen met sensuele soul beats die langzaam overgaan in de pulserende funky electro ritmes. Het stokje wordt op de perfecte manier doorgegeven aan de Italiaanse techhouse goeroes De set van de Teo Brothers zal een glimlach brengen op gezichten van de aanwezigen!

Dream Spinners is het heetste partyconcept in Nederland. De organisatie streeft ernaar om de aandacht te brengen naar de dj en een uniek gevoel te creëren onder de feestgangers. Elke editie zijn er (gratis) surprise goodies voor het publiek. Een standaard weg te geven item is bijvoorbeeld een exclusief compilatie-album van de artiesten die op die avond draaien! Ook bieden ze iedere editie entertainment, zoals dansers, live muzikanten en special acts! De juli-editie zal voorzien zijn van de Dream Spinners promogirls en speciale live-acts.

Dus, waarom geld uitgeven aan peper dure festivaltickets als het heetste feest wordt gehouden in hartje Amsterdam! Kom op 30 juli naar Club Odeon. Vergeet niet de wedstrijd waar ze 5 (+1) vrije plaatsen weggeven op de gastenlijst!