Partyflock
 
­ Nederland

Drop it in Club Broadway

gepubliceerd door , op
Drop it
23 mei 2011
Sommige hardcoreliefhebbers zullen bij het zien van de titel 'Drop it' denken aan een track van 3 Steps Ahead, anderen wellicht aan de early hardcore tijd in zijn geheel. Dat laatste is waar het om draait bij het concept Drop it. Je gaat een aantal jaartjes terug in de tijd!
Gezien de ruime hardcore geschiedenis van Club Broadway mag een early hardcore concept anno 2011 natuurlijk zeker niet in de programmering ontbreken! Met in het verleden feesten als onder andere 'Thunderdome on tour' en 'Shadowlands rave' ademt deze locatie nog steeds volop hardcore!

De line-up op zaterdag 3 september is als volgt:

Buzz Fuzz
Als member van het voormalige Dream Team is dit hardcore icoon niet weg te denken uit de hedendaagse hardcore scene en heeft hij zo ongeveer op ieder groot feest gedraaid. Met hits als Frequenties, Dreamgirl, Jealousy is a muthafucka en diverse remixen voor bekende producers is hij zeker geen onbekende naam in de scene. Wil je hem graag zien optreden in Club Broadway? Dit is je kans!

Bigfoot
Speciaal voor het concept Drop it zal hij een millennium hardcore set samenstellen en je voorzien van de beste tracks uit het jaar 2000 tot 2005. Deze periode is erg belangrijk geweest wat betreft de ontwikkeling van de hedendaagse hardcore en mag dus zeker niet ontbreken in dit early hardcore avontuur!

Freeze
Door zijn vele optredens heeft hij een hoop podiumervaring opgedaan. Dit is ook zeker terug te horen tijdens zijn sets. Na dit seizoen op festivals als Last world en Daydream gedraaid te hebben is het nu weer tijd om Club Broadway te betreden!

The Rizzler
Dat deze artiest bekend is met het fenomeen early hardcore blijkt onder andere wel uit zijn recentelijke optreden op Free festival! Duizenden mensen gingen uit hun dak tijdens zijn set. Met feesten als Mindcontroller en Happy wonderland in de toekomst is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk: Hardcore To The Bone!

Tweaker
Voor de bezoekers die Club Broadway in het verleden al vaker bezocht hebben is dit zeker geen onbekende naam meer. Deze avond mag hij op de mainstage laten horen wat hij in huis heeft!

Dit evenement zal vocaal worden ondersteund door MC Sinnergy en PFSquad MC.

Tickets
Voor dit evenement is er geen voorverkoop. De entreeprijs aan de kassa is slechts 10 euro! Kans maken op een gastenlijstplaats? Doe dan snel mee met de Drop it actie op Partyflock.

Vervoer
Club Broadway ligt in het centrum van Erp (Veghel) en is prima te bereiken met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de locatie. Het adres wat je op je navigatiesysteem kan invoeren is Cruijgenstraat 32, Erp.

Overige info
De minimumleeftijd is 16 jaar. De deuren openen om 21:00 uur. Club Broadway beschikt over twee aparte rookruimtes. Tevens zijn er diverse snacks verkrijgbaar bij de muntenbalie.

5 opmerkingen

Buzz Fuzz 1 van de Early Helden! :kwijl:

:respect:Drop It:respect:
Sommige hardcoreliefhebbers zullen bij het zien van de titel 'Drop it' denken aan een track van Pavo


Eerder aan 3 Steps Ahead. :bloos: Ligt dat aan mij? 8)
Uitspraak van B-Flock :bounce: op dinsdag 26 juli 2011 om 13:06:
Eerder aan 3 Steps Ahead. :$ Ligt dat aan mij? 8)


Tag foutje ;-) Is inmiddels aangepast!
laatste aanpassing
Werkzaam bij PFSquad
Artiest {SHOWLIST artist 64455, 34537}
allemaal komen!