Partyflock
 
­ Nederland

Houseproducer Julio Bashmore eind augustus in LVC Leiden

gepubliceerd door , op
Leidens meest frisse en originele housefeest United Groove (UG) organiseert op 26 augustus een nieuwe editie in het LVC met één van de grootste talenten uit de UK van het afgelopen jaar: Julio Bashmore. Nadat eerder deze zomer de Amsterdamse producer Tom Trago het LVC op z'n kop heeft gezet, is het deze keer de beurt aan de Schotse Bashmore om tijdens UG er flink op los te housen.

Julio Bashmore, echte naam Matt Walker, debuteerde eind 2009 met een EP op het vooruitstrevende basslabel Dirtybird uit San Francisco. Vanaf toen ging het snel: Vorig jaar volgde er een sterke reeks platen waaronder zijn collab met Hyetal op recordlabel Night Slugs en in 2011 lijkt het succes alleen maar groter te worden. Zijn track 'Battle For Middle You' wordt inmiddels al een half jaar lang door zo'n beetje iedere house, techno en minimal dj gedraaid en komt dan ook aan het einde van dit jaar zonder twijfel terug in een heleboel belangrijke jaarlijsten. Ook zijn releases op Martyn's 3024 en Futureboogie zijn stuk voor stuk houseparels die je absoluut niet mag missen.

United Groove presenteert in samenwerking met het LVC op vrijdag 26 augustus een twee uur durende set van dit nieuwe talent uit de UK. Support komt er tijdens deze avond van El Maria (Tropique), Offhand (Lowriders Collective, Right Hype) en residents Stereobrow. Deze vier heren zullen stijlvol de avond openen en uiteindelijk subtiel de boel afbreken. De clubnacht zal gehost worden door El Kal en visueel aangekleed worden door Joël Gibbs.

Kaarten voor dit feest kosten slechts €7,50 en zijn online te koop via www.lvc.nl. Koop je ze liever in de winkel? Dat kan! Bij Plato en Velvet Leiden kun je ook gewoon 'fysieke' tickets halen. De deuren gaan om 23u open en rond een uur of 4 dicht. Zorg dat je voor 2u binnen bent want daarna kom je er (helaas) niet meer in! Meer informatie over het event vind je op www.unitedgroove.nl of op Facebook.