Partyflock
 
­ Nederland

David Guetta tijdens ADE in The Sand

gepubliceerd door , op
David Guetta
18 juli 2011
De nationale en internationale club-scene kijkt ondertussen alweer reikhalzend uit naar de zestiende editie van het Amsterdam Dance Event. In de derde week van oktober zal Amsterdam namelijk opnieuw even de hoofdstad zijn van de muzikale 'dance world'. De grootste internationale sterren aangevuld met bekende namen en vanzelfsprekend grootste talenten uit ons eigen land zullen gedurende vijf dagen laten horen hoe de hedendaagse en muzikale toekomst klinkt. En omdat Luxury Events ook buiten het Amsterdam Dance Event om al heeft bewezen niet bang te zijn om echte grote internationale house-artiesten naar Nederland te halen (Erick Morillo, Steve Angello, Martin Solveig et cetera), willen ze daar tijdens het 'ADE' van 2011 vanzelfsprekend een grote schep bovenop doen.

Op vrijdag 21 oktober zal'The The Sand in Amsterdam het decor vormen van een op voorhand niet te evenaren show. Een show die wereldwijd aanzien zal krijgen en die in Nederland zijn weerga en gelijke niet zal kennen. Wereldster David Guetta zal dan namelijk, samen met andere artiesten, zorgen dat jij jezelf waant in een droomwereld, gevuld met wereldsterren en spetterende performances.

Zijn samenwerkingen met andere internationale grootheden zijn bij iedereen bekend en staan wereldwijd hoog in alle hitlijsten. Jaren geleden voorspelde David Guetta zelf al dat de wereld van hem is ('The World is Mine') en daar lijkt tegenwoordig geen woord van gelogen. Met zijn perfecte benadering van de markt en de miljoenen fans (Facebook page surpasses 21 million fans, Youtube reaches over half a billion views and twitter has over 1.2 million followers) is hij inmiddels de status van DJ/Producer ontstegen en mag hij zich zonder discussie een popster noemen. Hij staat al jaren aan de internationale wereldtop en met zijn vele 'festival mainstage performances' en residency in de Pacha Ibiza zorgt hij er iedere zomer voor dat er op donderdag extra vliegtuigen ingezet moeten worden om al zijn fans op het 'Island of Love' af te zetten. En met zijn komst naar het Amsterdam Dance Event van 2011 kun je dus spreken van de absolute wereldtop op Nederlandse bodem!

David Guetta tijdens ADE zal op elk gebied jouw stoutste dromen overtreffen. En omdat eind augustus (release-date 29 augustus 2011) zijn nieuwe album 'Nothing but the Beat' uit zal komen, zal de hype rond hem de komende maanden alleen maar verder toenemen. Samenwerkingen met Flo Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris en vele anderen geven zijn nieuwe album nog meer internationale allure en kracht dan 'One Love' (zijn verzamel-CD uit 2010).

Het moge duidelijk zijn: Dit wil je niet missen, dit kan je niet missen, dit mag je niet missen! Zorg dus dat je heel tijdig je kaarten haalt, want dit event zal zonder enige twijfel weken van tevoren uitverkocht zijn! En zeg niet dat je niet tijdig gewaarschuwd was!

22 opmerkingen

21 oktober; staat genoteerd!
 
I'm there! Starting in ibiza this september!!!
voorverkoop start as zaterdag om 10:00!
50 euro,mereet!
Dacht eerst nog leuk, maar voor deze prijs absoluut niet :no:
hoe slechter de man is gaan draaien, hoe meer de tickets kosten. Beetje vreemde ontwikkeling!
Jammer dat het in The Sand is... :nocheer:
50€!!? Dat zijn Ibiza prijzen. Luxury events en ook luxury prijzen.

Entree prijs voor Carl Cox is niet eens zo duur ga de vrijdag lekker naar Click.
Artiest {SHOWLIST artist 30020, 18755, 74664}
Ik ben gestopt om David Guetta serieus te nemen.
Hij maakt in mijn ogen de hele house scene behoorlijk belachelijk..

:kots:
De reden dat je hem ook op super weinig festivals ziet is dat meneer het een beetje in zijn bol heeft gekregen en nu zo ongeveer één van de duurste Dj's in de wereld schijnt te zijn.

1 keer gezien bij Discotheque jaren geleden toen hij nog geen popster was, was een mooie set, maar 50 Euro voor een avondje Guetta?
HAHAHA huis tuin en keuken house DJ die toevallig bekend is geworden en dan 50 Euro ervoor vragen KOLERE!, getikte organisatie!
Artiest {SHOWLIST artist 55248, 70408}
The House man! :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Frinzy op woensdag 13 juli 2011 om 10:56:
50€!!? Dat zijn Ibiza prijzen. Luxury events en ook luxury prijzen.


Belachelijk idd. Daar komt nog eens bij dat dit tijdens de ADE is, en boekingsfees van DJ's rond de ADE gebruikelijk lager liggen dan normaal(geen reiskosten etc.) dus die 50 euro is echt van de pot gerukt.

Maakt niet uit, ga hier toch niet heen. Kijk overigens wel keihard uit naar ADE. derde jaar dat ik 5 dagen marathon ga doen :)
knalluh! Maar 50 euro voor the Sand oO
lekker de hele avond naar van die gare slam.fm/black eyed peas bagger luisteren, jeuh...
als jullie goed lezen staat er:
"Op vrijdag 21 oktober zal'The Sand in Amsterdam het decor vormen van een op voorhand niet te evenaren show. Een show die wereldwijd aanzien zal krijgen en die in Nederland zijn weerga en gelijke niet zal kennen. Wereldster David Guetta zal dan namelijk, SAMEN MET ANDERE ARTIESTEN

Dus dit is nog niet de gehele line-up!
ok.. dan krijg je er misschien Afrojack, Aoki of een laidback luke bij...
50 euro is echt belachelijk. wil hem graag een keer zien maar this is waanzin.
Vanmorgen gelezen in de Telegraaf dat het samen met Afrojack word!
.
laatste aanpassing