Partyflock
 

10 Days Off 2011

gepubliceerd door , op
10 Days Off
30 mei 2011
Volgende week vrijdag gaat het van start, 10 dagen (nachten) lang! Dé jaarlijkse hoogmis in de Belgische clubscène; 10 Days Off. 10 Days Off begon 17 jaar geleden als 10 Days Of Techno. Vandaag komen zowat alle (sub)genres, stromingen en kruisbestuivingen van de electronische muziek aan bod. Het festival is uitgegroeid tot een certitude in de internationale electronische muziek, met tal van artiesten, bezoekers en recensenten uit binnen- en buitenland.

De jarenlange pionierende en resolute keuze voor electronische muziek, de duur (10 dagen), de setting (indoor) en de periode (tijdens de Gentse Feesten) zorgen voor het aparte karakter van het festival. Vernieuwende actuele artiesten gaan op 10 Days Off samen met tijdloze toppers en jong Belgisch talent. De line-up is avontuurlijk, aantrekkelijk en vernieuwend. Op maat van clubbers, maar ook gidsend en leidend naar nieuwe ontdekkingen en stromingen. Zo is er dit jaar bijvoorbeeld aandacht voor de invloed, evoluties en mutaties van dubstep: een van de invloedrijkste en populairste opgekomen genres waar een pak nieuwe geluiden, structuren, genres en substromingen uit voortkomen. Ook de clubrevival van disco, een andere jonge evolutie in de electronische muziek, komt dit jaar aan bod. En nu er volop elementen uit house en techno worden samengebracht met hedendaagse electro, lijkt ook voor die drie genres allerlei spannends te gebeuren.

10 Days Off vindt plaats in het schitterende decor van de Concertzaal van Vooruit in Gent, van vrijdag 15 tot en met maandag 25 juli, telkens vanaf 23u (behalve op zondag 24 juli: Day Off). 10 Days Off is een van de officiële festivals van de Gentse Feesten.

De complete line-up:
Richie Hawtin
Jesse Rose
Nicolas Jaar
Matias Aguayo
Laserkraft 3D
Greg Wilson
Martyn
Zomby
Aeroplane
Discodeine
Tocadisco
Moonlight Matters
Simian Mobile Disco
Agoria
Blawan
Robag Wruhme
Max Cooper
Maxim Lany
Mathew Jonson & Cobblestone Jazz
ZDS / Zombie Disco Squad
Hatcha
Mumbai Science
Polydor
Guy J
Carl Craig
Dr. Lektroluv
Boris Dlugosch
Sound Of Stereo
John Digweed
Villa
Moodymann
Floating Points
2562
Sebastien San
Sheridan
Leesa
Down + Out
Polydor
Le Petit Belge & Le Cheval
Mustang
The Jelly Bellies
Sigi
Spacid
Nosedrip
King DJ

Tickets
Tickets in de voorverkoop kosten €15. Verkrijgbaar bij 10daysoff.be, Fnac en Free Record Shop.

2 opmerkingen

eerste 3 dagen aanwezig!!