Partyflock
 
­ Nederland

ChopTillYouDrop Outdoor invites onder meer Sneakerz en Dirty House

gepubliceerd door , op
Chop till you drop Outdoor
23 juni 2011
FeestChop till you drop Outdoor · Invites Dirty House & ZeroGravity
Datumzaterdag 23 juli 2011
WinactieChop till you drop Outdoor actiegesloten
LocatieKoel
Nog drie weken en dan is het zover, het zomerse mini carnaval wat CTYD Outdoor heet gaat dan van start. drie dagen compleet uit je dak gaan op het grootste gratis beachfestival van Nederland! Op 22, 23 en 24 juli verandert de parkeerplaats bij Seacon stadion - De Koel - in Venlo in een festival eiland. Meer dan 40 artiesten worden door o.a. Sneakerz en Dirty House uitgenodigd om naar de vierde editie van CTYD Outdoor te komen om dit evenement tot het hoogtepunt van jouw zomer te maken! Het festival wordt gesupport door Slam Fm en de door Vato Gonzalez ingesproken spot hoor je geregeld voorbij komen.

Sneakerz in de tent
Op vrijdag 22 juli zal Sneakerz en consorten in de festivaltent de aftrap geven van ChopTillYouDrop Outdoor 2011. Sneakerz doet na de succesvolle editie in 2010 voor de 2e keer Venlo aan en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Baggi Begovic, Franky Rizardo, Ralvero en Yasmin Le Bon zorgen deze avond voor het spektakel. De avond wordt gehost door niemand minder dan Nederlands beste vrouwelijke mc: Lady Bee. En om iedereen goed voor te bereiden op dag 2 en 3 van CTYD Outdoor gaat de organisatie 1000 Sneakerz slippers uitdelen!

Dirty House en Zero Gravity
Zaterdag 23 juli staat vanaf 1900 de mainstage in het teken van house, dirty house welteverstaan! Vato Gonzalez neem al zijn jongens mee naar het zuiden van het land om ook daar de boel te gaan afbreken. Het succesvolle concept wat overal veel mensen op de been brengt komt voor het eerst naar Venlo toe. De organisatie is dan ook zeer verheugd Dirty House te mogen verwelkomen!

Op zaterdag zal het in festivaltent voor de liefhebbers genieten zijn. Zero Gravity host hier de techno tent en nodigt een paar bijzondere artiesten uit. De bekendste is De Man Zonder Schaduw, deze pionier laat van menig techno liefhebber de harten sneller kloppen. Rauwkost gaat met een heerlijke live set proberen te tent omver te blazen en Mulder maakt het verhaal compleet. Meer mooie woorden heeft de organisatie niet nodig voor deze helden in de techno scene..

CTYD Slam FM, YumYum en Ted Bemmer
Dag 3 van ChopTillYouDrop Outdoor, The Final! Last but not least.. Alle drie de area's zijn deze dag geopend. De CTYDSlam FM stage staat geprogrammeerd met nationale topartiesten, o.a. ROOG, Funkerman, Bingo Players en Lucien Foort gaan deze dag het festival knallend afsluiten. In de tent staat de organisatie van YumYum voor de techno fans klaar met een heerlijke line-up. Kaiserdisco Duitsland, Warren Fellow, Erick Eerdhuizen, Bas Amro, Svaiy & Vekx en MaxM & Jaoquin gaan deze dag onvergetelijk maken. In het Secret Forest gaat de ontdekkingsreis van start langs de verborgen geheimen van het bos. Aangekomen bij de 3e area staat er een wereld vol Dubstep,HipHip en Electro de bezoeker op te wachten om de geheimen van deze community te delen. Deze stage wordt gehost door Venloos succesvolle concept: Ted Bemmer.

VIP, Cheap Drinks en vernieuwde website
Iedereen wilt wel eens een VIP zijn en dit kan ook bij CTYD Outdoor. Er zijn 2x200 VIPtickets verkrijgbaar, voor 25 euro ben je VIP en krijg je er 10 consumptiebonnen bij. Het VIP gedeelte krijgt een uitstraling van een luxe beachclub met eigen bar, loungegedeeltes, toiletvoorziening en een fantastisch uitzicht over het strand en de mainstage. Er zijn ook Cheap Drinks voor het festival verkrijgbaar, je betaald dan 2 euro per consumptie in plaats van 2,50 euro. Voor meer informatie ga naar de vernieuwde website: www.choptillyoudrop.nl

3 opmerkingen

 
Hendig! Op 5-7 op PF zetten dat de als je voor 1-7 25 euro aan consumptiebonnen koopt je een gratis upgrade naar VIP krijgt! :(
Website ChopTillYouDrop Outdoor tijdelijk bereikbaar via: www.ctyd.nl
"je betaald dan 2 euro per consumptie in plaats van 2,50 euro", lekker goedkoop en een dikke spelfout.
Wel goeie line up, vooral voor een gratis feest :)