Partyflock
 
­ Nederland

Chaos in Amsterdam City Madness strijkt neer in Bungalow 8

gepubliceerd door , op
De arena, Johnny Jordaan, de casa rosso fontein op de wallen, 020, tulpen uit Amsterdam, de Nooit-Zuidlijn, de glamour stilleto-run in de pc-hooftstraat,Mokum, old Amsterdam kaas, de Albert Cuyp, de gaypride, Koninginnedag, XXX, de dam, fashionweek, de "leipe shit ouwe" tags,en de nieuwe o zo chique-slutten parade. Stuk voor steekwoorden die de madness van deze wereldstad aan tonen.

Het hele jaar door staat Amsterdam al compleet op z'n kop; maar op vrijdag 1 Juli zorgt Your Republic dat de hele stad trilt en wijde omgeving. De beste house en eclectic verdeeld over 2 etages gecombineerd met het leukste publiek in Amsterdams nieuwste hotspot Bungalow 8. Verwacht naast dit alles de leukste mensen van Amsterdam en omstreken tijdens een avond complete waanzin. Na eerdere successen in Amsterdam (Escape Club), Den Haag (Paard), Leeuwarden (Club Noa) & Zoetermeer(Club Players), gaat City Madness nu ook Bungalow 8 keihard op zijn kop zetten. Shows, Entertainers en Dj's!

City Madness stemt af op de Korte Leidsedwarsstraat en neemt een arsenaal aan dj's mee om het madness gehalte op te krikken. De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files op de overtoom, gillende celebs in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. De Paparazzi is op de loer. This is City Madness!

"City Heroes"
Michael Mendoza
Marc Benjamin
Fullscale
Goodgrip
Peter Fields
De La Rock

Bungalow 8 Amsterdam
Voor wie al een tijdje de weg kwijt is… Bungalow 8 is dé hotspot overgewaaid uit New York en London. De club heeft vorig jaar zijn derde vestiging geopend in Amsterdam en is hard op weg om ook in Amsterdam de nieuwste hotspot te worden. Zo'n beetje alle celebrities hebben de club wereldwijd al aangedaan, dus wie weet vang je vanavond nog een glimp op van een doorgesnoven celeb. De club doet luxe aan en biedt voor iedereen een VIP gevoel. Tevens beschikt de club over 12 VIP tafels waarbij extra table service geboden kan worden. Bungalow 8 is gevestigd aan de Korte Leidsedwarsstraat – een zijstraat van het Leidseplein. De club is te herkennen aan de witte deur met gouden handgreep.

VIP
Je weet zelluf! In Amsterdam hoor je er écht niet bij als je geen VIP tafeltje boekt. Dus ook vanavond staan de flessen Moët & Chandon, Wodka, en Hennesy te wachten totdat jij ze ontkurkt. Wil jij City Madness beleven vanaf een exclusieve VIP tafel in Bungalow 8? Dat kan. Een VIP Tafel is voor maximaal 8 personen, en is inclusief versnelde entree, gratis garderobe, 1 Fles sterke drank, softdrinks & een persoonlijke VIP bediende. Mail voor informatie en reserveringen naar info@your-republic.com

Deuren
De deuren zijn geopend van 23:00-04:00 uur. Kom op tijd.

Tickets
Is die VIP tafel toch net iets te leipe shit voor je portemonnee? Zorg dan dat je kaartje zo snel mogelijk haalt bij een van de Primera winkels & online via http://www.your-republic.com . Kaarten kosten slechts €10,-
Watch out! VOL=VOL!

1 opmerking