Partyflock
 
­ Nederland

Ground Zero festival
The final checklist

gepubliceerd door , op
Ground Zero Festival
28 februari 2011
We staan aan de vooravond van de wedergeboorte van het rauwste festival van Nederland, want op zaterdag 11 juni is het zo ver. Dan is Ground Zero Festival: Rebirth een feit. De 'Rebirth' van Ground Zero betekent niet alleen een frisse start op één van de mooiste festivallocaties van ons land. Het geluidsvolume in de verschillende areas zal tussen 12.00 en 23.00 uur bovendien een extra tandje harder gezet kunnen worden. Onderaan dit bericht vind je foto's van de opbouw.

Tickets
Tickets voor Ground Zero nog zijn verkrijgbaar via www.groundzerofestival.nl. Voor off-line tickets kun je terecht bij alle Primera filialen in Nederland. Kijk op www.primera.nl/7/vestigingen voor een winkel bij jouw in de buurt.

Timetable
De gehele timetable is te vinden op www.groundzerofestival.nl. Als je inlogt op de site met je Hyves, Facebook of Ground Zero account, kun je snel en gemakkelijk je eigen timetable samenstellen en uitprinten. Op het festival zelf ontvang je bij binnenkomst een algemene timetable en plattegrond.

Weer
Het zou wel eens warm kunnen worden, dus neem iets van zonnebrand mee en zoek op tijd de verkoeling op in één van de vele tenten.

Kluisjes
Het weer voorspellen blijft gissen, dus zorg dat je een jas of trui bij hebt mocht het weer omslaan. Deze kun je gemakkelijk opbergen in de Lockerbox kluisjes die op het terrein te huur zijn voor €6. Je kunt je kluisje nu al online reserveren via lockerbox.nl.

Toegang
De gemeente hanteert een strikt 'Zero Tolerance' beleid. Dit betekent dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan op het terrein. De politie zal bij de ingang hierop controleren. Daarnaast kan er naar legitimatie gevraagd worden, dus zorg ervoor dat je die bij je hebt. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Wat wel en niet mee naar binnen mag
Gewone fotocamera's kun je meenemen. Professionele camera's en video camera's mogen niet mee naar binnen. Deodorant, zonnebrand en soortgelijke producten worden alleen in de originele, gesloten verpakking tot het festivalterrein toegelaten. Spuitbussen onder druk (zoals parfumflesjes) mogen vanwege veiligheidsredenen het terrein niet op. Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct overhandigd aan de politie.

Pinnen
Op het terrein kan je munten kopen voor de Food Court en barren. Deze munten kan je ook met pin betalen. Neem wel wat contant geld mee voor het geval dat er een storing met pinapparaten is.

Natuur
Dit festival wordt midden in de natuur georganiseerd en de organisatie vraagt de bezoekers dan ook vriendelijk maar dringend deze te respecteren. Tegen wildplassen zal worden opgetreden. Er zullen genoeg gratis toiletten aanwezig zijn.

Openbaar Vervoer
Neem de trein naar Station Apeldoorn. Vanaf hier vertrekken pendelbussen die je naar het festivalterrein brengen. Het vertrekpunt van de pendelbussen wordt door borden duidelijk aangegeven. Met de pendelbus kun je na afloop ook weer terug naar Station Apeldoorn.

Tickets voor de pendelbussen zijn te verkrijgen bij de vertrekpunten en online. Een retourtje kost €5,- online en op locatie €8,- Je kunt je ticket voor de pendelbus nu al kopen bij onlineticket.nl

Na afloop van Ground Zero is niet meer heel Nederland per trein bereikbaar vanaf Station Apeldoorn. De laatste trein vertrekt om 23.25uur. Plan je terugreis dus van te voren via NS.nl.

Busreizen
Diverse organisaties in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk en Italië bieden georganiseerde busreizen aan richting Ground Zero. Check de website voor meer informatie.

Auto
Check de website voor een volledige routebeschrijving. Parkeren kost €10,- per auto. Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen is het makkelijk als je gepast geld bij je hebt. In voorgaande jaren voerde de politie regelmatig alcoholcontroles na afloop van Ground Zero. Zorg dus voor een BOB.

Magazine
Zoals altijd laten zee je niet met lege handen naar buiten gaan. Bij het verlaten van het festival ontvang je het gratis Ground Zero Magazine met daarin o.a. interviews met Abyss & Judge, Fausto, DJ Bold en nog veel meer. Bovendien kun je met dit magazine een mooie korting scoren op Ground Zero merchandise bij www.rigeshop.nl.

26 opmerkingen

Er zullen genoeg gratis toiletten aanwezig zijn.


+ honderdmiljoenmiljard!




laatste aanpassing
Dik dik dik :-)

Knallen tot het einde, zin in!
 
:cheer:
[albumelement=81228197]{element is niet toegankelijk}

early? (L) :bounce:
ik hoop dat we weer van die mega vlammenwerpers neer zetten net als in 2008 :D
Zin an :bounce:.....


Alleen uhhh, weet niet welk weerbericht hun voor zich hebben??......

Weer
Het zou wel eens warm kunnen worden, dus neem iets van zonnebrand mee en zoek op tijd de verkoeling op in één van de vele tenten.
Uitspraak van Partydildo op vrijdag 10 juni 2011 om 12:42:
ik hoop dat we weer van die mega vlammenwerpers neer zetten net als in 2008

we = ze (goeiemorgen xD)
ja!!
die vlammenwerpers zijn top.
waar de fuck slaat het op dat je ineens je pendelbus ticket online kunt bestellen, en dat ie bij de bus 8 euro kost???? moeten ze daar weer wat extra's uit zien te halen? :/ weer zoiets triests he, het is altijd al 5 euro..
Ziet er schraal uit zeg, veel hetzelfde als voorgaande jaren. En trouwens egt dom om fotos te laten zien...... Hele verassing eraf. Wat een schrale orgi is Udc toch :')
Sinds smeris standaard met honden staat bij dit terrein het hele feest helaas -1
 
Weer
Het zou wel eens warm kunnen worden, dus neem iets van zonnebrand mee en zoek op tijd de verkoeling op in één van de vele tenten.

Vreemd, alle tv- en radiostations melden iets anders :lol:

Foto's van de opbouw zien er wel strak uit trouwens, main weer bij het water zoals t hoort! Alleen hoort t festival 's nachts...
ziet r dik uit lekker knallen desnoods in de blubber
staan r standaard hondjes ?! 1e x GZ voor me
:bounce: Lekker knallen morgen! Zin in!! :yes:
 
Artiest Xim
Uitspraak van ^Daantje op vrijdag 10 juni 2011 om 11:28:
early?

early hardcore hoop ik!
Uitspraak van 'Jelle op vrijdag 10 juni 2011 om 14:13:
waar de fuck slaat het op dat je ineens je pendelbus ticket online kunt bestellen, en dat ie bij de bus 8 euro kost???? moeten ze daar weer wat extra's uit zien te halen? weer zoiets triests he, het is altijd al 5 euro..

Ben het deels met je eens, maar het was afgelopen 2 jaar ook al 8 euro, maar bij andere evenementen vragen ze vaak 5 euro en bij Ground Zero aantal jaar terug, maar vorig jaar moest je ook 8 euro betalen ;) als je het via internet doet komen er zeker nog kosten over heen?
 
iedereen huilie huilie doen :'( :lol:
Uitspraak van inactief op vrijdag 10 juni 2011 om 20:02:
early?

early hardcore hoop ik!

Als het maar early is ! Welke maakt me niet uit :D
Werkzaam bij So-Watt Soundsystem
Artiest {SHOWLIST artist 136207, 64445, 93039}
Uitspraak van actief op vrijdag 10 juni 2011 om 18:23:
Alleen hoort t festival 's nachts...

precies daarom ga ik deze x ook niet
Waar was mijn reuzenrad :'(
Party party party........................