Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx presenteert timetable Tranceclassixx

gepubliceerd door , op
Tranceclassixx
19 april 2011
Trance heeft de wereld overgenomen! In alle uithoeken van de aarde zijn de tranceklanken te horen, gebracht door de grootste dj's van het moment. Geen enkele andere stroming in de dance wordt internationaal al zo lang zó gewaardeerd. Ons kikkerlandje is misschien wel de hofleverancier als het gaat om trance dj's, met helden als Armin van Buuren, Ferry Corsten en Menno de Jong. Deze muziekstroming gaat dan ook al zo lang mee, dat het tijd is voor een terugblik. De Matrixx organiseert aanstaande zaterdag daarom Tranceclassixx

Jochen Miller
De Matrixx heeft al jaren een trance grootheid in huis. Jochen Miller is niet alleen in Nederland ontzettend populair, ook internationaal maakt hij furore. Op Emporium Festival sloot hij de mainstage op passende wijze af, maar deze avond zal hij de kar trekken als het gaat om nostalgische tranceklassiekers!

Line-up
Naast Jochen Miller zullen ook Partners in Crime Rank 1 laten zien waarom ze al zo lang in de scene meedraaien. Ook Nijmeegs supertalent Marc Simz is weer van de partij. Hij heeft in korte tijd enorme sprongen gemaakt en komt steeds meer onder de aandacht van het grote publiek. Zijn track met Aerofoil, Xplode 2011, bereikte deze week zelfs de nummer 1 positie in de hitcharts! Speciale gast Alex M.O.R.P.H. zal de avond op gepaste wijze afsluiten met zijn beste trance classics!

Timetable
22.00 - 00.00 Marc Simz
00.00 - 01.30 Rank 1
01.30 - 03.00 Jochen Miller
03.00 - 05.00 Alex M.O.R.P.H.
Hosted by MC Dice

Tickets
Kaarten voor Tranceclassixx in de Matrixx kosten slechts € 15,- (ex fee) in de voorverkoop. Kaarten zijn online te koop op www.matrixx.nl en te koop bij alle Primera winkels in Nederland.

6 opmerkingen

en weer marc simz als eerste....shittt!!!
Uitspraak van party-guru op donderdag 9 juni 2011 om 17:00:
en weer marc simz als eerste

Matrixx snapt het echt niet :no:
Helaas...ben dit weekend met mijn collega's onderweg met de roparun...
Zo jammer dat ik het mis :(