Partyflock
 

Tegno in Den Haag

gepubliceerd door , op
Tegno met een Haagse 'G' is weer terug in Nederland! Op zaterdag 4 juni wordt in de legendarische Club Club Seven het concept 'Tegno' door Elusive gegeven. Elusive gaat zorgen voor een avondje heerlijke en vooral beukende techno. De avond wordt afgetrapt door de Roosendaalse dj Steyno die in het zuiden van Nederland menig feestje al op zijn kop heeft gezet. Steyno's platenkeuze is altijd bijzonder goed en hij kan dan ook niet wachten om zijn muziek uit de speakers te gaan knallen.

DJ Ferric is een van de jongste telgen in het land van de techno knaller! Ferric heeft nu al een paar mooie releases op zijn naam staan bij het Flatlife label en is een dj waar we nog veel van gaan horen in de toekomst. Blanda draait al jaren mee in de dj wereld in Nederland en hij draait dan ook door het hele land. Zijn stijl is echt divers en niet binnen een hokje te plaatsen. Van house tot minimal, van tech house tot techno, van progressive tot hardtechno, je kan het allemaal horen in zijn dj set. Voor Tegno heeft hij alleen maar beuk platen in zijn platen tas en zal hij een paar nieuwe producties draaien.

Evan Forrest draait al een tijd voor Elusive en stond laatst op grote feesten als Defqon en The Chaos Theory. Evan staat gelijk aan een enorme dosis energie als hij achter de draaitafels staat. Evan draait techno zoals techno bedoeld is, diep en stevig! Steve Mace is het alter ego van niemand minder dan Thilo. Thilo is een meesterlijke hardstyle dj die op alle bekende festivals in Nederland en zelfs daarbuiten heeft gestaan. Defqon, X-clusive, Q-Base om er maar een paar te noemen. Steve draait techno net zo makkelijk als hardstyle als het maar beukt.

De afsluiter van de avond is Jack Wax; 1 van de pionieren uit de Eindhovense techno scene. Jack organiseert de succesvolle Pro Techno feesten en is eigenaar van het Flatlife label. Jack zal afsluiten met een dikke techno/schranz set die door de hele club zal doordenderen.

Entree voor deze avond is 7,- Euro aan de deur.

2 opmerkingen

Blanda
Artiest Blanda
Wordt tijd voor meer techno in Den Haag!!
Chabo
Artiest Chabo
Uitspraak van Blanda op zaterdag 4 juni 2011 om 08:56:
Wordt tijd voor meer techno in Den Haag!!

Dat sowiesow!!!!!!