Partyflock
 
­ Nederland

Art of Dance presenteert line-up Free Festival
The original

gepubliceerd door , op
Free Festival
10 mei 2011
FeestFree Festival · The Original
Datumzondag 17 juli 2011
LocatieAtlantisstrand
Voor het twaalfde jaar op rij biedt Art of Dance je midden in de zomer een gratis toegankelijk topfestival. Zondag 17 juli is het Atlantisstrand van Almere het decor van Free Festival – The Original! In drie verschillende area's kun je genieten van de lekkerste house, electric, techhouse en trance. Organisator Art of Dance beloofde eerder al met een dikke line-up te komen voor Free Festival, en er is geen woord van gelogen.

Check hier de vernieuwde site!

Eén van de twee tenten op het twaalfde Free Festival wordt gehost door Slam!FM. Dat betekent natuurlijk een keur aan topjocks die als geen ander het zomerse gevoel kunnen vertalen. Dans op artiesten als de zeer populaire Artento Divini en Mr. Madhouse DJ Jean, maar ook Slam!FM-host Eric van Kleef, trance-duo Ernesto vs Bastian en dance-veteranen RAM en Jurgen. Daarnaast vind je bij de Slam!FM stage ook Lock 'N Load vs Dirty Herz, Firebeatz, Mike S, Signum en Michal Poliak achter de decks. De host van dienst is MC Dice.

Eclectic/ house
Naast de Slam!FM tent, is de tweede overkoepelde area geheel gewijd aan de electro, eclectic en groovy house. Ook hier belooft het keihard los te gaan door de aanwezigheid van de wereldwijd beroemde Hardwell. En wat te denken van Real El Canario feat. Kubik; Real scoort momenteel over de hele wereld een gigantische hit met 'International Style'.Maar natuurlijk is dat niet het enige: de soulfull sound van Shermanology, dirty house van Vato Gonzalez & MC Tjen, René Amesz, Baggi Begovic, Kid, The The Darkraver vs Outsiders, Lucky Charmes feat. Perry Mystique, Carlos Silva, Brian Chundro & Santos en Dirtcaps! Hier zal de stem van MC Iceman leidend zijn gedurende de dag.

Techy open air stage
Voor de verfijnde techy sounds kun je de hele dag in de open lucht blijven met enkele zeer leuke namen. De Amsterdamse topper Boris Werner zal het Atlantisstrand mee laten dansen, en bovendien krijg je een unieke back2back set van Wouter de Moor en Ille Bitch gepresenteerd. Over bijzondere acts gesproken: Estafête oftewel het trio Estroe, Monica Electronica en DJ Lin treedt eveneens op! Speciaal voor Free Festival komen Salah Sadeq en Adam Rahman uit Dubai overgevlogen om hun kunsten te showen. De techno en techhouse wordt verder gebracht door het duo Furrr & Hazendonk, en Ferreck Dawn. Voetjes van het gras dus!


Guarantee tickets
Wil je zeker zijn van entree op het gratis toegankelijke Free Festival? Wees verstandig, en schaf een guarantee ticket aan. Met dit guarantee ticket ben je zeker van entree, en bovendien kun je op het festivalterrein je ticket omwisselen voor 4 consumptiemunten. Zodoende kun je direct je eerste drankje halen. De guarantee tickets zijn à € 11,- excl. fee verkrijgbaar via www.artofdance.nl. Art of Dance raadt met klem aan om een guarantee aan te schaffen: het terrein was vorig jaar afgeladen vol en er ontstonden wachtrijen voor mensen zonder guarantee. Gezien het verloop van de guaranteeverkoop is het raadzaam hier niet te lang meer mee te wachten.

Voor meer informatie over Free Festival – The Original check je www.freefestival.nl maar houd je ook Art of Dance's Facebook-pagina en Twitter in de gaten. Op de sites van Free Festival en Art of Dance vind je ook de aftermovies van vorig jaar terug, zodat je een idee krijgt van wat je te wachten staat.

9 opmerkingen

 
Heerlijk hoor .. toppie.
Ferreck Dawn (y)
Kan ik zeker wel mee leven !
 
Gezellig!
Ziet er nice uit :-), kaartje in de pocket dus sowieso dabei :D