Partyflock
 
­ Nederland

Massive Beats host op Jera on air

gepubliceerd door , op
Jera On Air
27 april 2011
Op Hemelvaartdonderdag 2 juni 2011 is weer tijd voor een nieuwe editie van Jera on air, het rockige popfestival in het Limburgse IJsselstein. Het is al de negentiende keer dat dit festival georganiseerd wordt en sinds vorig jaar is er ook een dj-stage bijgekomen. Werd deze stage vorig jaar nog volledig beheerst door de cultuurbarbaren die de gehele dag de tofste en zonnigste deuntjes door de speakers lieten knallen, dit jaar heeft de organisatie van Jera on air hun collega's van Massive Beats uitgenodigd om het buitenpodium volwaardig in te vullen. Het wordt niet de bedoeling dat dance het festival gaat overheersen, maar ze creëren een heerlijke relaxplek buiten in het zonnetje voor iedereen die even wil uitwaaien of eens wat anders te horen dan de gierende gitaarriffs op de mainstage.

Het podium wordt dit jaar een stuk groter, krijgt schermen met visuals en een volledige licht- en lasershow verzorgt door ScanLight. Dan krijgt het podium zoals gezegd een volwaardige line-up. Nadat de Dj's van Massive BeaTS Events, Mycotoxin, Bart Maatje, Dj Nose en de Deck Assassins jullie heerlijk de hopelijk zonnige Hemelvaartsdag hebben doorgevoerd met de lekkerste Club, Drum & Bass, Dubstep, Techhouse en Techno is het 's avonds om 20:00 uur tijd voor Proxima, deze uit Eindhoven afkomstige DJ/Producer zal de dikste Drum & Bass door de speakers laten knallen. De Cultuurbarbaren zullen aansluitend een anderhalfuur durende set draaien op de Massive Beats outdoor DJ-Stage.

Vorig jaar is al gebleken dat het voor deze 'Barbaren' niet Zo Moeilijk is het publiek lekker in beweging te krijgen en ook vandaag zullen zij zich weer van hun beste kant laten horen. Twee DJ's, een VJ en een MC, dat is de formule van deze jonge gasten uit Venray. Ze draaien een brede mix van electronische muziek. Van het begin van het festival,12.00 uur tot 23.30 gaat het dus de hele dag heerlijk los bij de Massive Beats Outdoor DJ-Stage. Daarna stopt het op de buitenstage, maar niet getreurd, op de Alt-Stage komt heerlijke Punk-Ska van Talco en daarna op de Main-Stage de grote hoofdact van Jera on Air, Pendulum in de vorm van een DJ Set met MC Verse.

De band, één van de bekendste Drum & Bass acts van de 21e eeuw, werd snel beroemd met hits als 'Tarantula', 'Blood Sugar', 'Slam' en een remix van The Prodigy's 'Voodoo People', om er maar een paar te noemen. Dit belooft een hele, hele harde show te worden in de grote feesttent die je zeker niet mag missen!

Timetable
12.00 – 14.00: Mycotoxin
14.00 – 16.00: Bart Maatje
16.00 – 18.00: DJ Nose
18.00 – 20.00: Deck Assassins
20.00 – 22.00: Proxima
22.00 – 23.30: De Cultuurbarbaren

Check it out op www.jeraonair.nl

1 opmerking