Partyflock
 
­

1001 Harem Nights: een sprookje binnen handbereik · Al meer dan 75% van de kaarten verkocht

gepubliceerd door , op
afbeelding 1001 Harem Nights: een sprookje binnen handbereik
Feest1001 Harem Nights · The erotic oriental dance party
Datumzaterdag 25 juni 2011
LocatieMondo Verde Site
Winactie1001 Harem Nights actie, gesloten
De zomermaanden is voor veel partyliefhebbers het moment om lekker veel festivals te gaan bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt aan het begin van de zomer op een weergaloze manier uit met alweer de vierde editie van 1001 Harem Nights in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf. Speciale thema-events maken jou zomer hiermee nog zonniger!

Trailer


De locatie het Sultan Paleis Alhambra heeft een glazen koepeldak en is volgens insiders en evenementen-organisatoren, 'de mooiste en meest uitzonderlijke locatie die het land rijk is'. Het is inderdaad geweldig feesten onder een bijna blote sterrenhemel!

Mocht je het fantastische nieuws nog niet hebben vernomen of zit je nog in de twijfelmodus betreffende dit superfeest, dan volgt hier een ernstige aanmaning! Met 1001 Harem Nights presenteert Exceptionnel zijn paradepaardje op zaterdag 25 juni a.s. met opnieuw een onvergetelijk dance-evenement in decor 'a la Arabian' in het prachtige themapark Mondo Verde te Landgraaf. Wacht niet te lang: voorgaande edities waren allemaal uitverkocht!Ze gaan zeer zeker de editie van verleden jaar overtreffen en deze keer met het thema 'Fire'! De verrassing inhoudelijk onthullen ze pas op de dag van 1001 Harem Nights zelf. Alleen al de aanlooproute naar het paleis van het Alhambra zal weer vol verrassingen zitten; De vaste bezoekers weten inmiddels dat de route weer via de woestijn zal verlopen, daarna is de wereld van de smalle waterbassins aan de beurt met kleine en grote fonteinen, kunstig gesnoeide coniferen, citrusbomen en kruipplanten die samen de Moorse tuinen vormen. Na het zien van al dit moois kun je helemaal losgaan op de 'beats' in een van de twee overdekte dance-area's. Dit keer is alles overdekt en verwarmd!

De main area in het Alhambra, met in het midden de 'Patio de los leones' de fameuze patio met 12 leeuwen, 148 marmeren zuilen en ontelbare kleurrijke tegelmozaïeken. Het thema vuur zal de gehele avond/ nacht de rode draad zijn in dit ware sprookjesachtige spectakel. Een feest dat je niet snel meer zult vergeten!

Wat gaat er gebeuren? Exceptionnel is nu al druk doende met de voorbereidingen op dit geweldig dancefeest. De verschillende house-stromingen worden gecombineerd met een vleugje 'Arabian and Persian' beats, dit is de opdracht wat de deejay's van de organisatie hebben ontvangen! Met als inzet; de vuurspetters moeten er van af vliegen!

De deejay's die act de présence geven zijn; MEMJoséRandy Katana - Mike SSantitoMathon - RenjiJoia VitaBrascoDancoJoeriTony da Groove- Kenn Colt en MC'er UB. Dit alles gekoppeld met prachtige en sensuele dance en show acts, visuals, light effects, fireworks, fakir, acrobatic, fire & snake acts, erotic belly dancers and much more..

Entreekaarten voor dit unieke dance feest in zijn soort kosten €47,50 per persoon, en is incl. entertainment, welkomstdrankje, toilet, parkeren, vers fruit, ijsjes, kleine Marokkaanse hapjes en after present.Het hotel-ticket arrangement is zó goed als uitverkocht en er is momenteel een wachtlijst voor de allerlaatste kamers tegen een zeer scherpe prijs! Het hotelarrangement bestaande uit de volgende samenstelling;
U verblijft in een modern ****sterren hotel op basis van een 2 persoons kamer incl. ontbijt, late check-out, entree-ticket party 1001 Harem Nights, shuttle service v.v., toeristenbelasting en reserveringskosten voor een bodemprijs van € 107,50 per persoon. Het concept 'Harem Nights' doet eer aan en is uniek in zijn soort met een bezettingsgraad van 60% vrouwen en 40% mannen. Je krijgt snel het gevoel dat je je tussen een echte Harem begeeft.

De toegang is vanaf 20:15 uur – start van de party is 20:30 uur – einde van de party is 05:00 uur. Er zijn tevens lockers aanwezig en kunnen vooraf gereserveerd worden!
De toegang is uitsluitend voor koppels en single dames. Kaarten zijn te bestellen via de speciale website en Paylogic en Easyticket of de reguliere voorverkoopadressen van Primera, Moviemax en Videoland. Voor externe hotels in de omgeving klik dan op de button hotels.nl voor een hotel in de buurt!

Voor meer info check je ook de Exceptionnel site.

10 opmerkingen

Dit is dus echt het beste concept &­ locatie wat ik ken! Twee keer eerder bij Haremnnights geweest en het is verslavend.­ Ik zeg: doen!
 
Mooie trailer (y)

Mooie gelegenheid om mijn haremkleding uit de kast te trekken :D

Mooie locatie waar ik lang geleden ook al eens naar een Arabisch feest ben geweest :yes:
 
Artiest Renji
Supergeweldigfantastischtegek!!!

:hyper:
laatste aanpassing
 
Artiest House
Vet hoor!!!!
Dit wordt weer een superfeestje!!
Echt de mooiste locatie voor een feestje die ik ooit gezien heb!
En dan heb ik het nog nief over de prachtige haremdames die er
rond lopen! ;-) Dat is ook al een feest op zich!
Ik laat me verrassen, 't wordt m'n eerste Harem :cheer:
ZINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :9(k)
Geweldig feest X