Partyflock
 
­ Nederland

Club Cream this summer

gepubliceerd door , op
Club Cream
27 juni 2011
FeestClub Cream · by DJ Miss Wendy
Datumzaterdag 18 juni 2011
LocatieEindelijk Weer
FeestClub Cream · by DJ Miss Wendy
Datumzaterdag 23 juli 2011
FeestClub Cream · by DJ Miss Wendy
Datumzaterdag 20 augustus 2011
Deze zomer wordt het weer tijd voor Club Cream. Terug op het nest in Luxury Danceclub Eindelijk Weer en deze keer op de zaterdagavonden. Hoe vet is dat! :) En de data voor deze zwoele avonden zijn 18 Juni - 23 Juli en 20 Augustus. Na een zomers dagje chillen, dansen of feesten op het strand ben je daarna helemaal klaar om door te gaan voor een lekker avondje Creamen. Uiteraard kan je ook na de Cream night meteen door naar het strand of ergens lekker chillen in de zon of op een after, want we gaan gewoon door tot 06.00 uur s' morgens.

Deze dikke line-up gaan we verdelen over de zomerse Cream nights.

Eric van Kleef
Spider
Miss Wendy
Frenckel
Miss Melody
Ko-c
Alex Motu
Ed Mission
Melvin
Lesley Styles
Mario Rijken van Olst
Funkastarz
Misja Xampl
Renji

Alle avonden worden gehost door MC Yo Hans en....als extra dikke artiest zal Justin Hammer live op zijn gitaar de boel komen versterken. Deze gitaarkunstenaar van de Justin Hammer band wil je zeker niet missen.

Zoals je wel gewend bent op de Cream avonden, wordt je altijd goed verzorgd de avond doorgeloodsd. Onder andere met verfrissende ijsjes, een overheerlijke massage van het professionele massageteam van Thaise Allee herself en natuurlijk de goede zorgen van het vaste personeel van Club Eindelijk Weer. Natuurlijk kun je ook altijd rekenen op genoeg swingend entertainment van onze mooie, sensuele danseressen en op leuke extra's als cd's of een mooie prijs voor de best dressed in the house. Trek daarom je leukste, heetste, zomerste pakjes en of bikin's of tankini's tevoorschijn en laat je zien in je hete couture.

Als je zeker wilt zijn van een plekje tijdens een van de Cream nights, koop dan je kaartje snel in de voorverkoop. Dat kan via de site van Eindelijk Weer. Kaartjes in de voorverkoop kosten 10,- euro. Als je een kaartje aan de deur koopt betaal je 15,- euro. Wees er dus snel bij en zorg dat je je ticket alvast in de pocket hebt :)

Mis ze niet...deze zomerse Cream's in the most Luxurious Dance Club of the now. Tot in de zinderende zomer at Club Cream....... Ciao.

4 opmerkingen

 
Artiest Renji
Yeah baby!!

:woop:
laatste aanpassing
 
de 18e dan gelijk maar eens kijken hier..
ben dan bijna jarig dus party met iedereen die dan ook aanwezig is..
laatste aanpassing