Partyflock
 
­

Green Vibration op Hemelvaart in Enschede

gepubliceerd door , op
Op Hemelvaartsdag zal de zomer dit jaar vervroegd haar intreden doen tijdens Green Vibrations 2011, een ongedwongen festival met een ontspannen sfeer. Op 2 Juni zal de Campus van de Universiteit Twente van 14:00 tot 0:00 uur voorzien worden van een groene, toenemende amplitude. Zorg dat je veilig bent en volg je wichelroede richting het Carillonveld. Op deze nieuwe locatie vind je dit jaar het Green Vibrations picknickkleed, groener dan ooit. Meer dan vijftig acts geven gezicht aan de vier verschillende podia waarop de live muziek uiteenloopt van Metal tot HipHop, van Reggae tot Minimal en alles ertussen in sowieso. Great food en een lounge area zorgen dat de frisheid je niet voorbij loopt.

Dit jaar worden de artiesten weer over 4 podia verdelen; twee podia waar je kan zien wat de Twentse lokale DJ's en producers te bieden hebben, één podium met het akoestische lawaai en nog een lounge waar je lekker achterover kan gaan hangen op chille beats. Daarnaast zijn er nog een aantal vreemde vogels op het festival te vinden zoals wereldkampioen luchtgitaar Tremolo Theun en Mir. Als het feest eenmaal afgelopen is, wordt je niet direct op straat gezet, maar kan je een paar meters lopen naar de afterparty, waar de muziek nog wat harder, vager en fouter zal zijn.

Liefde is daar, jij ook?

Tickets zijn €15 maar wil je niet de risico lopen dat halverwege de dag het festival uitverkocht is? Koop dan je ticket in de voorverkoop, dan betaal je ook nog maar eens €13. Vanwege de vergunning kan er helaas niet meer onbeperkt drank weg geven worden. Wel krijg je bij binnenkomst de eerste 3 drankjes gratis. Daarna kost een muntje kost €1,50 hiervoor krijg je wel een lekker groot 0,4L glas. Voor dezelfde muntjes kan je op het festival kiezen uit verschillende soorten eten, waar onder pastasalade, patat en falafel, honger zal je dus alleen krijgen als je geen keuze kunt maken.

Kaarten zijn hier te koop.

1 opmerking