Partyflock
 
­ Nederland

Dominik Eulberg albumtour

gepubliceerd door , op
Multi talent Dominik Eulberg heeft een tijd op zijn vierde album laten wachten, maar komt met zijn Diorama Albumtour 27 mei langs in Club Stalker. Nadat goede vriend Garbriel Ananda zijn weg naar Haarlem had gevonden, kon het lang meer duren voor Dominik Eulberg ook zou afreizen naar deze club. Een techno held van de oude stempel die zijn allure en helden status nog steeds niet is verloren. Het begon allemaal met de radioshow clubnights met Sven Vath,gevolgt door vele dikke producties en 2 nominaties door Groove magazine voor beste producer. Remixes maakte Eulberg voor helden als Dj Hell, Nathan Fake, Gabriel Ananda, Dirt Crew, Tiefschwarz, Oliver Koletzki en vele andere grootheden in de techno scene. Verwacht diepe dansbare en vooral elektronische techno, oneindige breaks, zware baslijnen en intense melodien. Eulberg in Club Stalker te Haarlem kan niet anders dan aan alle kanten exploderen.

Naast Dominik Eulberg zal ook een van de inspirerentste live acts van Nederland de avond komen versterken. Een perfecte aanvulling op Eulberg met zijn sterke, energieke, melodieuze live set is Arjuna Schiks een van de beste acts momenteel in Nederland. In de studio is Arjuna al te spotten met grote internationale techno/house iconen en met tracks als Afterbelle, Mahesvari, Smaragd en Gamelonia heeft Arjuna bewezen over een ongekend muzikaal talent te beschikken.

Waar John Wolff afgelopen maand nog opende voor De Man Zonder Schaduw gaat hij dat nu tijdens deze special doen. Zijn muzikale mix blijkt een goede toevoeging en uitstekend te werken op deze bijzondere avonden. Van minimalistische geluiden tot ruwe house, van meeslepend tot het ultieme hoogtepunt, hij brengt je waar je moet zijn.

De bovenzaal wordt overgenomen door de Crazy Disco Shit van Champagne Powder en Just Regular Guys. De beste nu disco in de mix om de hele nacht je beste disco moves te showen.

Line-up
Dominik Eulberg – Cocoon, DE
Arjuna Schiks – Live
John Wolff

Champagne Powder
Just Regular Guys

Prijs: 10 VVK / 12,50 deur
Tickets verkrijgbaar via www .clubstalker.nl/tickets

1 opmerking

Dan maar helemaal naar haarlem voor Eulberg _O_