Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe Nor presenteert de beste techno in Zuid-Limburg

gepubliceerd door , op
Balans
12 mei 2011
Nieuwe Nor presenteert de beste techno in Zuid-Limburg. Want wie dacht dat je voor een goeie pot stevige techno tot ver buiten Limburg moest rijden, heeft het goed mis. 'TechNORm' is dé techno-avond van het diepe zuiden waarop menigeen aan het plafond hangt van gekte als de top van de vaderlandse scene weer eens langskomt. Artiesten die TechNORm al vereerd hebben met een bezoek zijn onder andere. Speedy J, Michel de Hey, Billy Nasty, James Ruskin, Radioslave, Deetron, Steve Rachmad, Pan-Pot, Luke Slater e.v.a. Mede door een geweldige combinatie van geluid, licht en super goede sfeer is het elke keer een genot de beste techno op een optimale manier te ervaren.

Tijd voor een volgende editie..... TechNORm goes Balans. Dit succesvolle concept van de Nijmeegse technokoning Darko Esser is o.a. in Nijmegen en Amsterdam een vaste waarde geworden in het nachtleven. Behalve Darko zullen ook Dimi Angélis en onze eigenste resident Han Solo op het affiche prijken.

Behalve programmeur van Doornroosje runt Darko Esser ook zijn eigen label Wolfskuil waarop hij in 2009 zijn eigen album Balans uitbracht. Maar Balans is óók een nieuw sub-label van Wolfskuil waarvan de eerste release de Karakter EP van Dimi Angélis en Jeroen Search was. Met boekingen in de Berghain, Speedy J's electric Deluxe, Imprint in de Trouw in Amsterdam en zeer strakke releases is Dimi Angélis is hard aan de weg aan het timmeren bij de gevestigde grote namen een prominente plek op de kaart te krijgen.

Een primeur die de Nieuwe Nor mag prijsgeven is dat onze resident en promotor van technNORm, Han Solo, zijn eerste grote release gaat uitbrengen op Wolfskuil/Balans. Reden voor een feest dus. En ter ere van het laatste feit, deze bijzondere editie van techNORm, namelijk een heuse Balans (label) Night.

Mr. Wolfskuil/Balans himself; Darko Esser zal deze avond in stijl afsluiten en jullie wederom meenemen op reis door technoland.

1 opmerking