Partyflock
 
­ Nederland

Laatste keer Errorkrew
9 jaar Errorkrew, and now the end is near

gepubliceerd door , op
9 jaar Errorkrew
4 mei 2011
Feest9 jaar Errorkrew · And now the end is near
Datumvrijdag 27 mei 2011
Winactie9 jaar Errorkrew actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Aan al het goede komt een eind: na er bijna tien jaar keihard voor te zijn gegaan, is voor de Amsterdamse organisatie Errorkrew de spreekwoordelijke koek op. Het waren negen mooie jaren met veel liefde voor muziek maar nu is het tijd voor andere prioriteiten en ambities. De organisatie gaat verder met de radioshow op Kink X-Rated maar stopt met het geven van feesten. Om dit afscheid goed te vieren gaat de krew nog een laatste keer los in thuisbasis Studio 80 met al haar vrienden. Vrijdagavond 27 mei belooft dus een avond te worden om nooit meer te vergeten.

Een grote selectie van alle dj's die de afgelopen negen jaar iets betekend hebben voor Errorkrew komen langs om nog één keer te knallen in Studio 80. Robin Kampschoer gaat een waanzinnige live act doen, Jerry T. komt de zaal onvervalst plat draaien, medeoprichter Hakki Takki is er, Sandrien en Frank Haag gaan back2back draaien en enkele Mystery Guests maken hun opwachting. Verder zijn natuurlijk alle residents Kwik, Rugon Crowen, Michiel Gardner en V-Neal erbij. Kortom, op de line-up staan stuk voor stuk mensen die de afgelopen jaren iets bijzonders hebben bijgedragen aan Errorkrew.

De organisatie heeft fantastische jaren meegemaakt, met een aantal hoogte- en dieptepunten. Van het roemruchte dj café Vaaghuyzen en Pakhuis Wilhelmina tot grotere toplocaties als Paradiso, Stubnitz en natuurlijk thuisbasis Studio 80. Deze clubnachten en het winnen van de Prix de Nuit in 2006 maakt dat de organisatie hele mooie herinneringen heeft en kan terugkijken op een geweldig bestaan in de Amsterdamse dance scene. De afgelopen negen jaar ging het bij Errorkrew altijd om muziek met een gevoel, gezelligheid en boven alles gewoon keihard rocken en zorgen dat de zaal helemaal losgaat. Dat het publiek daar een belangrijke rol in heeft gespeeld weet de krew maar al te goed.

Zonder jou zou Errorkrew het dus niet zolang hebben volgehouden. Daarom wil de organisatie graag wat terugdoen om samen met jou een geweldig eindfeest neer te zetten. Vertel wat je persoonlijke hoogtepunt was van de afgelopen 9 jaar en win daarmee een plek op de gastenlijst voor jou en een vriend of vriendin voor het slotfeest op 27 mei in Studio 80. Mail je mooiste herinnering of anekdote vóór 26 mei onder vermelding van '9 jaar Errorkrew' naar info@errorkrew.nl en zorg hiermee dat je er bij bent om het voor de laatste keer mee te maken.

Gelukkig is er ook goed nieuws want Errorkrew stopt niet helemaal! Naast de feesten zijn de radioshows door de jaren heen altijd de rode draad geweest van de organisatie, want het draait tenslotte maar om één ding: muziek. De radioshow van Errorkrew gaat gewoon door want het is inmiddels uitgegroeid tot een fantastische live show met de vetste techno van gasten uit binnen- en buitenland. Zo waren onlangs onder andere Orlando Voorn, Patrice Bäumel, Pfirter en Cesare vs Disorder te gast. Luister de show terug via Dance Tunes Radio en Studio 80 Radio als podcast en natuurlijk is de show iedere zaterdagavond live van 20.00 tot 22.00 uur op Kink X Rated.

De liefde voor techno blijft dus nog altijd bestaan in de vorm van de radioshow maar we komen de laatste keer samen om het einde van de clubnachten in te luiden. Lieve vrienden en supporters, Errorkrew nodigt je nog één keer uit om flink te komen feesten en '9 jaar Errorkrew' met een laatste grote knal af te sluiten in Studio 80!

Kaarten a 12 euro in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.studio-80.nl en www.errorkrew.nl en kosten 14 euro aan de deur.