Partyflock
 
­ Nederland

Nachtlampen brengt de rave terug naar Eindhoven

anoniem gepubliceerd op
Nachtlampen
8 april 2011
FeestNachtlampen · Eindjerave
Datumzaterdag 21 mei 2011
WinactieNachtlampen actiegesloten
LocatieDynamo Site
Na de succesvolle editie tijdens koninginnennacht organiseert nachtlampen 21 mei alweer een nieuwe editie die verder gaat en creatiever is dan ooit tevoren. Neon verf, een brute line-up, verkleedde mensen en nür electro music en dubstep breaks! Nachtlampen presenteert: #eindjerave. Omringd door neon en een bult lekkere muziek, zorgen de nachtlampen ervoor dat je de avond van je leven hebt en je creatieve ei tot zijn recht komt.

De line-up is dikker dan ooit tevoren en je bent erbij voor maar 7,50 euro in de voorverkoop en voor 10 euro aan de deur. Maar, ben je verkleed in je Neon-Rave outfit? Dan krijg je 2,50 korting aan de deur en kost je kaartje toch maar 7,50 euro. Dus trek je pak uit de kast en zet je schrap voor de volgende line-up!

HENZEL en Disco Nova
Bekend als de aanvoerders van het Vage gASTEN collectief en menig feestje als Extrema Network, Solar Festival, Valtifest en Mysteryland. Deze jongens kunnen er wat van!
Een mix van house, electro, drum & bass en alles wat zij er tussen vinden passen zorgen ervoor dat ze een knallend setje neer kunnen zetten.

Bram van Helden
De man die intussen zijn sporen heeft gezet in muziekland. De vaste host van Nachtlampen en welbekend van Paaspop, 013, Effenaar, 7th Sunday Festival en Solar weekend festival. Om deze man en zijn dubstep breaks en electro beats kun je niet meer heen!

Dyzz & Rebus
Organisators van de Grub feesten in Area 51. Dyzz & Rebus hebben inmiddels met Gomes en Bruttuz achter de booth gestaan in Paradiso Amsterdam en ze blijven maar doorgaan! Deze gasten zullen de vetse dubstep en drum&bass door de speakers laten knallen.

Dicke Junges
Deze mannen zijn dan wel de nieuwkomers maar voor nieuwkomers gaan ze wel meteen erg hard! Als DJ's en organisatoren van de Treshold feesten in Breda kun je niets anders verwachten dan vuige electro en Future-Techno! Zij warmen je niet op, dat moet je thuis maar doen want zij gaan er meteen op. Mis ze dus niet!

Pak daarom 21 mei je rave pak, lichtgevende spullen en een hoop energy in je figuurlijke rugzak want, die zul je deze avond zeker nodig hebben. Van 22.00 tot 04.00 uur kun je in Dynamo terecht om deze avond mee te maken.

2 opmerkingen

Nachtlampen op FYWFE vorig jaar :respect: