Partyflock
 
­

Sexy morning

gepubliceerd door , op
flyer Sexy morning
FeestSexy morning · The new Sundays morning party
Datumzondag 22 mei 2011
LocatieLA
WinactieSexy morning actie, gesloten
Jarenlang was het de vaste prik voor vele partygangers om na een feest nog even heerlijk relaxed te komen afteren bij Dino's en Club Latido te amsterdam sinds de sluiting bleven alleen nog de herinneringen over. Eindelijk kunnen alle party die hards! hun hart weer ophalen na het jarenlange gemis.

Op 22 mei wordt de nieuwe after power club geboren Sexy morning.
Sexy morning wordt de opvolger van Dino's en Club Latido, maar dan nog beter en heter! Er word niet alleen muziek gedraaid, maar er is ook een breed scala aan entertainment te bieden en dat in een sfeer die je het gevoel moet geven dat je op stap bent met een grote familie. Het entertainment op Sexy morning varieert van spectaculaire acrobatische shows tot aan hele mooie erotische dance-acts en de beste GoGo dancers. Elke keer op de Sexy morning zal het anders zijn dus je weet nooit wat je kan verwachten. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en wordt er gedurende de ochtend heerlijk vers fruit, champagne en snoep geserveerd door de candygirls.

De muziek wordt verzorgd door dj Niels Marieé, dj Gino ''USA'' en dj Miss Wendy, zij draaien lekkere uplifting van club, groove, progressive, clubtrance tot hardtrance en weten als geen ander wat de betekenis van happy clubsounds inhoud. MC Yo Hans van Dino's zal met zijn stem het feest een warm gevoel geven.

Uiteraard zullen wij regelmatig een aantal toppers uit de scene uitnodigen om te komen draaien op Sexy morning, dus houdt de website van Maximum dance events www.maximumdance-events.nl goed in de gaten voor de hete nieuwtjes.

Sexy morning is er nu nog maar één keer in de maand, maar er zijn plannen om de feesten frequenter te gaan organiseren. Ook staan er nog een aantal spectaculaire dingen op de agenda, maar die houd Sexy morning nog even geheim.

Vanaf 07:00u op zondagochtend 22 mei 2011 wordt de 1ste editie gevierd in Club LA te zaandijk. Nog geen 15 min vanaf Amsterdam.

Wat er dan allemaal gaat gebeuren kan je alleen maar ontdekken door naar Sexy morning te komen. Als je tot de vroege uurtjes door wilt feesten dan is het zeker de moeite waard.

Kaartjes zijn online verkrijgbaar bij Ticketscript.nl en verkoopadres Free record shop.

Dress code: dress to impress
Als je meer wilt weten en op de hoogte gehouden wil worden van de laatste nieuwtjes, check dan regelmatig de website www.maximumdance-events.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van leuke acties en het laatste nieuws van Sexy morning.

1 opmerking

Wat leuk....eindelijk weer eens een heerlijke plek om te afteren. Lexion, Latido, Dino's......the good old days, the good old memories.

Zou leuk zijn als we weer 1x per maand lekker goed uit ons brei-bolletje kunnen gaan.

Ben benieuwd.

Suc6 :roflol: