Partyflock
 
­ Nederland

Soenda Festival
It's happening

gepubliceerd door , op
Nog minder dan drie weken te gaan en dan is het zover: dan barst Soenda los! De organisatie is al zeer druk met de voorbereiding en alles begint er geweldig uit te zien. Hier nog wat nuttige informatie over de kaartverkoop, after en het Soenda Spookdier.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van Soenda Festival gaat héél erg hard. Iedereen die er zeker bij wil zijn, wordt aangeraden op tijd een kaartje te kopen. Alle vorige edities van Soenda Festival waren van te voren uitverkocht. Bestel je kaartje via paylogic, koop hem bij één van de Primera winkels. Of haal hem bij Square Streetwear in Utrecht en betaal geen servicekosten en krijg 15% korting op het gehele assortiment van Square.

Spotlights
Om vast in de stemming te komen, zetten ze verschillende artiesten van het festival in de spotlight! Anton Pieëte en Psyk zijn de eerste twee dj's die speciaal voor Soenda Festival hun handen uit de mouwen hebben gestoken. Zij gaven een interview weg en maakte beide een speciale Podcast voor Soenda Festival. Deze zijn terug te luisteren op www.soenda.com. In de komende weken kan je zullen onder andere Oscar Mulero en Tony Rohr in de spotlight worden gezet.

Soenda: de officiële after
Zoals elk jaar zal er na Soenda Festival ook een officiële after party zijn! Op de after knallen we nog even rustig door tot in de vroeg uurtjes. De after zal dit jaar plaats vinden in club Monza.

De line-up voor de after ziet er als volgt uit:
André Galluzzi
The Advent
Tony Rohr
Psyk
Joton
Paul Boex
Dimzen
Erik Heijting

Kaarten voor de afterparty zijn hier te koop!

Soenda het spookdiertje op Facebook!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Soenda Festival of over de after? Word dan bevriend met Soenda Spookdiertje op Facebook! Soenda deelt al het laatste nieuws met zijn vrienden. Zo maakte hij bijvoorbeeld al een deel van timetable bekend voor Soenda Festival en de DJ's die komen draaien op de after!

3 opmerkingen

 
Iemand die 2 kaarten wilt voor 70 piek? Evt. ook los voor 35 ps.
Ik haak even af... tnx.

PB