Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival 2011
Recordtempo voorverkoop

gepubliceerd door , op
Tot de laatste dakpan ging het dak eraf, op vrijdag 8 april in de Amsterdamse club WesterUnie. En dat kon ook niet anders: een internationale all star trance line-up en super sfeer om je vingers bij af te likken. Luminosity Events weet wel hoe het een feestje bouwen moet! En dat is nou precies wat de organisatie wederom van plan is.

Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Zaterdag 2 en zondag 3 juli is het weer zover. Luminosity Events brengt de liefde voor de trance en progressive dancemuziek, het ultimieme zomerse strandgevoel en sexy partypeople samen in een Caribisch omgetoverde Riche. Met alweer de vierde editie bewijst het concept een blijvertje te zijn in ons rijke festival landschap.

Recordtempo voorverkoop
Na een wervelende start van de early bird tickets zijn ondertussen ruim 60% van de tickets verkocht. Nog een kleine twee maanden en het Luminosity Beach Festival kan los.

Net als jullie heeft ook Luminosity Events er een jaar lang naar uitgekeken om weer terug te kunnen keren naar het strand. De afgelopen jaren is er namelijk iets gegroeid, wat moeilijk te beschrijven is. Wanneer Luminosity Riche overneemt, begint het al ver van tevoren te borrelen bij de vaste bezoekers. Al weken voor het feest plaatsvindt kopen mensen hun tickets. Al een hele tijd hangt er dan iets in de lucht, wat in de aanloop naar het feest alleen maar sterker wordt. Op de dag zelf komt dit vervolgens tot een uitbarsting die zijn weerga niet kent! Een explosie van energie en een vibe waar menig beachclub jaloers op zal zijn neemt Riche over! Dit jaar zal dat natuurlijk niet anders zijn!

Wat de bezoekers aan Luminosity Events waarderen is vooral de passie en de liefde voor muziek. Luminosity Events is er door en voor de echte fijnproevers van pure trance music! And yes, you can definitely feel that! Luminosity Events blijft ook dit jaar trouw aan zichzelf en zal jullie weer het ene muzikale hoogtepunt na het andere voorschotelen!

Line-up
Natuurlijk hoort er bij ieder groot feest een line-up om van te smullen. Met ruim dertig topdj's van dit moment gaat de muziek dik in orde worden. De line-up zal bestaan uit:



Tickets
Het moge duidelijk zijn dat Luminosity Events weer helemaal klaar is voor de zomer in het algemeen en Riche in het bijzonder! Wacht dan ook niet te lang met het scoren van je ticket via www.luminosity-events.nl en zorg dat je erbij bent!

Aftermovie Luminosity Beach Festival 2010

6 opmerkingen

Voor mij al twee jaar op rij hét feest van het jaar. Dit feest voelt als thuiskomen en alles klopt telkens weer.
En op zondag, als de laatste tonen van de muziek in de nacht wegsterven, de dj's eigenlijk nog willen doorgaan maar dat niet mag, en je alweer twee geweldige dagen achter de rug hebt, dan kun je alleen maar denken:
:cheer: Ja, volgend jaar weer!!! :cheer:
Artiest Adri
Uitspraak van Dancebeest op donderdag 12 mei 2011 om 09:41:
Dit feest voelt als thuiskomen en alles klopt telkens weer

Sluit ik me volledig bij aan :-) :cheer:
 
Jaja komt die weer .. ik ben erbij.
Het word weer heerlijk feesten!