Partyflock
 
­ Nederland

Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis Dordrecht

gepubliceerd door , op
Vrijdag 20 mei 2011 is het na een succesvolle eerste editie weer hoog tijd voor Dordrecht loves Houseclassics! De place to be is ook deze keer het Dolhuis te Dordrecht. Dit historische pand wat dateert uit 1572 staat bekend als een van de gezelligste en meest sfeervolle locaties van Dordrecht. De kaarten voor dit unieke Houseclassics feest kosten 12 euro (excl. fee) in de voorverkoop. De eerste editie van Dordrecht loves Houseclassics in januari was uitverkocht dus wees verzekerd van een ticket en haal je kaartje bij een van de voorverkoop punten of via de website van NRG Events.

Deze editie van Dordrecht loves Houseclassics staat in het teken van 'the one and only' The Darkraver! Steve Sweet a.k.a. The The Darkraver is een showman eerste klas maar daarnaast natuurlijk gewoon een topartiest en topdeejay. Als één van de meest legendarische en onderhoudende artiesten uit de scene bewijst hij op elk evenement zijn waarde als entertainer door de zaal compleet los te laten gaan! Op Dordrecht loves Houseclassics draait hij een set van twee uur waar hij een selectie van zijn beste Houseclassics voorbij gaat laten komen. Je kunt dus de beste hiphouse, club classics, Parkzichtknallers en meer verwachten, in een mix zoals alleen The The Darkraver het kan! Naast de 2 uur durende Houseclassics mix van The The Darkraver zorgt DJ Reflect voor een goede opbouw van de avond, OCD en Eddy laten 20 mei in een verrassende battle zien dat Houseclassics heel breed kan zijn en DJ Reza sluit de avond in gepaste stijl af. De avond wordt ook deze keer gehost door een van de beste MC's van Nederland en daarbuiten; MC TMC!

De line-up van Dordrecht loves Houseclassics:

The Darkraver
Reza
OCD
Reflect
Eddy
Hosted by: MC TMC

Kaartverkoop
Kaarten voor Dordrecht loves Houseclassics zijn te koop voor € 12,- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop bij alle Freerecordshops, alle Primera winkels, Velvet Music in Dordrecht en in het Dolhuis op regulieren avonden bij de kassa. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.nrg-events.nl / Paylogic / Seedance .

Locatie en parkeren
De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadhuis op de spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 gratis in het centrum, parkeergarage de Spuihaven ligt om 2 minuten lopen van het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie: centrumparkeren.nl

7 opmerkingen

Goed bezig OCD..kom je de dag erna effe bij ons knallen? :)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Wat een dikke flyer (y)
Uitspraak van Rabies op donderdag 5 mei 2011 om 12:20:
Wat een dikke flyer

ziet er goed uit!