Partyflock
 
­ Nederland

Ladyticket actie Latino Grooves
Hemk48e

gepubliceerd door , op
Overal waar je in het land komt, van Stadskanaal tot Westkapelle en van Markelo via Harderwijk naar Uitgeest kom je een Latino Grooves event tegen! Latino Grooves wordt op dit moment gezien als Nederlands snelst groeiende partyconcept en op zaterdag 14 mei komt dit succesvolle partyconcept voor het eerst naar een legendarische evenementen locatie in Nederland: de Hemkade (North Sea Venue) in Zaandam om zijn deuren te openen voor een speciale dikke editie! De gloedjenieuwe zaal van het North Sea Venuecomplex 'ARE48' zal tijdens dit event zijn diversiteit laten zien aan de gasten, ARE48 is de nieuwste aanwinst van North Sea Venue wat gezellig en intiem uitgaan in een grote evenementenlocatie mogelijk maakt, de ultieme plek voor Latino Grooves om zich te presenteren in de Zaanstreek!

Latino Grooves staat bekend om de perfecte mix van latinhouse, urban, eclectic en het momenteel zo populaire Dutch house. Tijdens alle Latino Grooves feesten in het land brengt party-organisator B-Bass Dance Events de nieuwste talenten achter de digitale draaitafels, met tijdens deze editie in Zaandam: Alvaro, bekend van zijn hits 'Dubbelfrisss' en 'Took the night', Eric van Kleef, bekend van onder andere Slam!FM, Brian Chundro & Santos & Santos Suarez, bekend van Sexy Motherfucker, Rishi Bass, bekend van Latin Village en Sneakerz, Glenn B, dé man achter het Latino Grooves concept, D-Guan, die een wereldhit scoorde op internet met zijn remix van Fatman Scoop, Morinho, één van de residents van Latino Grooves, Nylez, bekend van de clubhits 'Reggae Sound' en 'Come with This', Mark Laurenz en Funkastarz, de nieuwe talenten van B-Bass Recordings!

Ook qua vermaak en entertainment zal organisator B-Bass Dance Events deze avond van zich laten horen, het belooft spectaculair te worden en uiteraard wordt er ook aan de aankleding en decoratie gedacht tijdens deze 'XXXXL' editie van Latino Grooves op zaterdag 14 mei in de Hemkade te Zaandam!

Ben jij klaar voor een avond vol entertainment en vermaak? Alleen deze week (t/m 9 mei) is er een speciale 'Lady Ticket' actie, dat houd in dat 2 dames voor de prijs van 1 naar binnen mogen, bestel deze tickets dus snel op www.latinogrooves.nl

VIPtafels voor zes personen inclusief bediening zijn te reserveren op de website www.latinogrooves.nl
Deze vip tafels zijn inclusief een fles Bacardi of Wodka, er is een gelimiteerd aantal tafels beschikbaar.