Partyflock
 
­ Nederland

Rotzooii Queensday Outdoor & Bla Bla Queensday Indoor info

gepubliceerd door , op
Bla Bla
10 april 2011
FeestRotzooii Outdoor · Queensday Madness
Datumzaterdag 30 april 2011
LocatieWestergasterrein Site
FeestBla Bla · Queensday Special invites Mauro Picotto
Datumzaterdag 30 april 2011
WinactieBla Bla actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
De voorbereidingen zijn zo goed als rond en het ziet er naar uit dat iedereen een knotsgekke dag tegemoet gaan. En weer of geen weer, want mocht het niet meezitten dan is er genoeg ruimte binnen in de Transformatorhal. Het begint om 12:00 en eindigt om 20:00 en binnen dit tijdsbestek hebben ze het volgende voor jullie gepland: een dikke buitenstage, dik geluid, voldoende wc's dus vrouwen hoeven niet de bosjes in, voldoende barren om je helemaal te buiten te doen aan alcoholische versnaperingen. En voor de vreetzakken onder de feestgangers: ja er is ook eten te verkrijgen!

Deze info is uiteraard niet genoeg om jullie allen op de been te krijgen...maar de volgende line-up wel:
12.00 Idriss D
13.00 Mulder & Bas Amro
14.00 El Mundo Satori
15.00 Daniel Stefanik
16.00 Mathias Kaden
17.00 Karotte
18.00 Daniel Sanchez
19.00 Mauro Picotto

En dit alles is gratis en voor niets...dus je weet waar je heen wilt op Koninginnedag! gratis! 12.00-20.00 Westergasterrein Amsterdam Klonneplein 4-6 (tussen Westergasfabriek en WesterUnie)

Bla Bla Queensday Madness ''Studio 80''
Na een heerlijke dag stad hangen, rommel kopen of feesten, begint de avond in Studio 80 extra vroeg. Ze openen de deuren om 21:00 en knallen lekker door met een dikke en feestelijke line-up. Ze hebben een hele speciale buitenlandse gast en dit is niemand minder dan de living legend van de dance scene namelijk; Mauro Picotto.

Naast deze inmiddels oeroude held staan ook deBla Bla allstars op het programma. Na al een eerdere geweldige editie met deze home boys leek het een uitermate goed idee om op zo'n feestelijke dag als Koninginnedag de boys opnieuw de tent af te laten breken.

Mauro Picotto Italië(4 hour set)
Daniel Sanchez
Bla Bla allstars tour
Bas Amro
Daniel Sanchez
El Mundo & Satori
Mulder

Wil je hierbij zijn koop je kaartje op tijd, er zijn maar 100 kaarten in de vvk. De rest word aan de deur verkocht! Dus zorg dat je om 21.00 aan de deur staat. www.blablarec.com/tickets

1 opmerking

Artiest El Mundo
Wordt een moooi feestje! Met een lekker zonnetje....