Partyflock
 
­ Nederland

Brian Chundro & Santos lanceren Golden evenement en digitale compilatie

gepubliceerd door , op
Golden
17 april 2011
FeestGolden · Exclusive Nightlife
Datumvrijdag 6 mei 2011
WinactieGolden actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Nederland is weer een koningskoppel rijker. Dankzij succesvolle singles en remixen, boekingen op toonaangevende evenementen en het nieuwe evenementconcept Golden hebben de Amsterdamse latin house DJ's Brian Chundro & Santos & Santos Suarez zich binnen afzienbare tijd weten te nestelen in de vaderlandse top. Met een nieuwe editie van Golden in de Escape in Amsterdam op 6 mei as. in het vooruitzicht ,ondersteund door een digitale compilatie release, staat het duo in de startblokken om de zomer van 2011 te veroveren.

De onnavolgbaar energieke Brian Chundro & Santos & Santos Suarez worden gerekend tot één van de boegbeelden van de nieuwe lichting DJ's / producers. Uit het niets kwam het duo in de zomer van 2010 onder het vergrootglas te liggen dankzij hun remix voor Tiko's Groove ft. Mendonca Do Rio - Me Faz Amar. Begonnen als een bootleg en later officieel uitgebracht door Selekted Music, schoot de Brian Chundro & Santos & Santos Suarez remix van Me Faz Amar naar de hoogste regionen van de Dance Charts en werd één van de meest gedraaide tracks gedurende het zomerseizoen.

Hun debuut EP Nos Que Nos / HD Quality vervolgde dit succes en met hun huidige release Dance With Me / Sambara, die onlangs tot House Tune Of The Week werd verkozen op download portal Dance-Tunes, laat het duo zien dat ze niet in de categorie eendagsvlieg vallen. Dat dit succes op internationaal vlak opgemerkt werd bereikte het duo in de vorm van de Franse latin held DJ Grégory, die Brian Chundro & Santos & Santos Suarez verzocht een remix te produceren voor zijn label Faya Combo, een sublabel van het toonaangevende Defected Records.

Gezegend met een flinke dosis ambitie heeft het duo nu een eigen evenementconcept ontwikkeld. Met de vuurdoop onder de naam We are golden, dat gehouden werd op 4 maart jl. in de Escape in Amsterdam, krijgt het concept onder de noemer Golden een vervolg op zaterdag 6 mei as., wederom in de Escape. Naar aanleiding van deze nieuwe editie stelden Brian Chundro & Santos & Santos Suarez een speciale Golden digitale compilatie bundel samen voorzien van negen eigen tracks en remixen, met als bonus de gehele bundel in een mix. Deze bundel is momenteel te krijgen via Selekted Music op alle bekende portals.

Ter promotie van het Golden event zal portal Dance-Tunes tussen 21 april en 27 april een unieke actie in het leven roepen, waarbij de eerste vijftig kopers van de Golden bundel op Dance-Tunes twee gratis tickets voor Golden op 6 mei in de Escape ontvangen. Tijdens Golden op 6 mei zullen gastheren Brian Chundro & Santos de DJ booth bestijgen met niemand minder dan o.a. DJ Grégory, D-Rashid, Rishi Romero, Genairo Nvilla en Robert Feelgood.

De digitale bundel is te verkrijgen op Dance-Tunes.

1 opmerking

!!!!!!!!!!!!