Partyflock
 
­ Nederland

Timetable liberator indoor
5 Mei in Hedon

gepubliceerd door , op
Liberator Indoor
15 maart 2011
Niets mooier dan Bevrijdingsdag dit jaar te vieren met keiharde hardstyle in Hedon. Nu Liberator Indoor is gegaan in Hedon, is er toch nog de mogelijkheid om volop te stampen op dikke hardstyle beats op Bevrijdingsdag in Zwolle.

Wil jij dus na een dagje bevrijdingsfestival of de grote openlucht disco met 538 op het Rodetorenplein nog even echt uit je dak gaan? Dan ben je bij Liberator Indoor het beste af. Vanaf 19:00 gaat het direct los met The Guardian, deze man heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen en weet er iedere keer weer een feestje van te maken. A-lusion, Scope DJ en Frontliner gaan de temperatuur verder opstoken waarna Bioweapon uit Australië er nog een hele grote schep vette knallers bij op zal doen. De afsluiter is niemand minder dan Ran-D, deze man laat geen spaan van jou heel, en ramt het laatste stukje energie uit je lijf.

De geluidsinstallatie van Hedon staat bekend om de perfecte kwaliteit, daarom is er gekozen voor een samenwerking met Hedon om deze harde sound goed tot z'n recht te laten komen.

Timetable


De tickets zijn te verkrijgen bij alle primera winkels in Nederland en via Paylogic. en natuurlijk via www.highenergyevents.nl En indien niet uitverkocht ook nog aan de deur bij Hedon:



Liberate yourself, celebrate freedom at Liberator Indoor!
Check www.highenergyevents.nl

4 opmerkingen

Ran-d maakte mijn dag op Beat the bridge weer compleet, hier waarschijnlijk toch maar wel ff kijken :D
Twijfel ja, zo verrot dat dit binnen is, ga dan misschien zelfs voor moke terwijl dit mijn muziek is:P
 
binnen of buiten i dont care. We gaan het beton van het Hedon testen ^_^