Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers on the Beach

anoniem gepubliceerd op
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat de zomer toch écht beginnen! Latin Lovers opent namelijk met veel trots aanstaande Paaszondag 24 april (de volgende dag is idereen lekker allemaal vrij!) het strandseizoen van Scheveningen én de officiele opening van Brunotti Beach House! Er gaat dit jaar veel bijzonders gebeuren op het strand en dit wil Latin Lovers natuurlijk graag met alle fans delen!

De deuren openen zondag 24 april vanaf 21.00uur en meteen bij binnenkomst zul je al iets leuks krijgen. De eerste 200 bezoekers krijgen namelijk gratis een glaasje heerlijke prosecco! Ook zullen de lekkerste broodjes van Den Haag gemaakt worden door het bekende Sapore. Loop je verder, dan zul je meteen versteld staan. Want met een nieuwe indeling is er dit jaar een nóg grotere dansvloer en dus meer ruimte om je te bewegen. Ook zal het Funktion One geluidssysteem weer aanwezig zijn om niet alleen het geluid goed te kunnen horen, maar ook te voelen!

Voor meer info check het persbericht op www.footclub.nl

Weersverwachting
Prachtig nieuws voor aankomende zondag...het wordt de hele week mooi weer! Met temperaturen rond de 20 en 23 graden is de aanloop naar een mooie Grand Opening een feit: een heerlijk strandfeest! Mocht het alsnog slecht weer worden (waar de organisatie na deze mooie week natuurlijk niet vanuit gaat) dan zal het gehele event uiteraard overdekt zijn!

Speciaal voor de opening: ladytickets
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de grote opening graag iets terug. Voor een bedrag van €17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl of je haalt ze bij de Free Record Shop bij jou in de buurt.

Vip tafels
Verder zijn er nog enkele VIP tafels beschikbaar, deze zijn speciaal voor de grandioze opening maar 150 euro voor 4 personen, inclusief een fles sterke drank naar keuze. Voor reserveringen kun je mailen naar vip@footclub.nl

Follow us!
Volg jij ons al op Twitter en Facebook? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, doe mee met exclusieve prijsvragen alleen voor volgers op twitter of facebook en win gastenlijstplekken, VIP treatments en nog véél meer! Kijk snel op twitter.com/latinlovers en facebook.com/latinloversonline en volg ons!

For more info always check www.footclub.nl