Partyflock
 
­

Queensdaycore · Hardcore terug in Eindhoven op Koninginnedag

gepubliceerd door , op
Na een jaar afwezigheid keert Queensdaycore op Koninginnedag 2011 weer keihard terug. De liefhebbers van early hardcore kunnen hun hart ophalen met een line-up waar zelfs de koningin blij van wordt. Vanaf 20:00 uur wordt er gas gegeven zoals dat alleen kan op Koninginnedag in Eindhoven. De ideale afterparty voor de buitenfeesten, de dikke line-up, je trommelvliezen aan het werk zetten of een excuus om de hele avond je Nikes op de proef te stellen; genoeg redenen om je Koninginnedag in Dynamo af te sluiten!

Line-up
Een koninklijk feest vereist natuurlijk een line-up waar ook Willem-Alexander genoegen mee neemt. Een speciale afvaardigen van echte early hardcore-ambassadeurs is daarom opgetrommeld om zorg te dragen voor een waardige muzikale invulling van de avond. Zo zal Ruffneck de bezoekers trakteren op een Artcore-set. Lompe kicks, veel percussie en breakbeats voeren de boventoon in een set die de bezoekers mee terug neemt naar de gloriedagen van Ruffneck Records. Op veler verzoek keren ook Sequence & Ominous weer terug in Dynamo. Tijdens hun vorige optredens in Dynamo hebben ze zich onsterfelijk gemaakt bij hardcore-minnend Eindhoven met hun early hardcore-sets.
Een andere early-specialist is The Viper. Zijn naam wordt in een adem genoemd met het bekende Babyboom Records. Veel van zijn oude klappers zullen deze avond voorbij komen. Ook zal Bass-D zijn opwachting maken. Samen met Endonyx zal het een echte scratchbattle worden waarin alle early hardcore-hits de revue zullen passeren.
Daarnaast zullen Sceletor, Phasor en Antrax deze avond hun opwachting maken. De afsluiting door Doctor Terror laat weinig aan de verbeelding over; met de beste early terror zal de bezoekers het laatste uur flink op de proef worden gesteld. De avond zal gehost worden door MC Da Hustla.
In het Atrium is een Freestyle area waar alle hardere stijlen aan bod komen. De line-up van de Freestyle Area is: System:Overload, Milito, Senz, Future, Waveblaster en Bematic.

Kaartverkoop
Kaarten zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar via www.­dynamo-eindhoven.­nl en bij Dynamo zelf. Kaarten kosten €15,- in de voorverkoop en €20,- aan de deur. De kaartverkoop gaat al hard, dus wees verstandig en haal je kaarten in de voorverkoop.

Leeftijd
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Zonder legitimatiebewijs geen toegang! Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

8 opmerkingen

 
+­1
Wordt een vet weekend :D

edit: Kaarten binnen :D
laatste aanpassing
 
Altijd vet :)
vrijdag fucking bastards en zaterdag mooi feestje hier , kaartje binnen :), want deze ga ik niet missen :kwijl:
laatste aanpassing
Zo zal Ruffneck de bezoekers trakteren op een Artcore-set

zoals gewoonlijk als ik moet werken:(:(:(