Clicky

Partyflock
 
­

Kermisgekte en techno met ballen op These Guys at NDSM Treehouse

gepubliceerd door , op
flyer These guys
FeestThese guys · At NDSM Treehouse
OrganisatieThese Guys Site
LocatieNDSM Treehouse Site
Datumzaterdag 30 april 2011
StadAmsterdam
These guys ontvluchten de drukte in de Amsterdamse binnenstad. Pakken het pontje en zijn binnen vijf minuutjes op de NDSM-werf. Zonnebril op het koppie en een big smile, de zon schijnt fel. Het is 30 april 2011, Koninginnedag. Tijd voor een feestje. Tussen de scheepsloodsen en containers herrijst een waar techno podium. Een mengelmoes van kwaliteitstechno en kermisgekte mede mogelijk gemaakt door kunstenaars uit de Kunststad. Chocolade voor je oren en één grote verwennerij voor je ogen. Dat is These guys at NDSM Vrijhaven.

Voor de muzikale invulling is niemand minder dan 'beardman' Mark Broom uit de UK gehaald. Techno met ballen met een flinke dosis funk. Hij wordt ondersteund door de mannen van het label Audiosculpture. Oftewel Sicco Bosscher, Dave Miller, Damian Keane en Eddy Kreischer. B2B zullen zij deze dag een diepe warme mix van techno over de [ocation=NDSM Treehouse] heen blazen. Verder zullen de jongens uit de eigen These guys stal, Pilp Friction en het duo Ongeoliede Machine, hun muziek ten gehore brengen. Techno met Detroit, Chicago en dubinvloeden. Last but not least hebben we 'geluid' kunstenares Margriet Kicks Ass die sound-sculptures maakt. Dit is andere koek.

Het industriële scheepsbouw uiterlijk van de NDSM Treehouse sluit perfect aan op de muzikale invulling van deze dag. In een afgebakende locatie zullen (stapels) zeecontainers en portocabins het decor vormen en ontstaat er een aparte ambiance. Om je dansvoeten even rust te gunnen kun je terecht in de chill-out area. Een traktatie voor je zintuigen aangeboden door de 'food' kunstenaars. Eet je buik rond bij Egg Effects, ook wel bekend van Robodock en de schEIf van vEIf. Zij toveren met eieren alsof het niets is en laten de Paashaas verbleken. 2 Hot Girls & The Naked Welder zijn meer van het vlees en Roderick zal in een aparte ruimte zijn SoundSystem aan het werk zetten. Catoo de Wereld leeft in een wereld vol zonneschijn & vreugde, lekkernij ohzo heerlijk zoet, poppen met geurende bloemen & mobiele luchtkastelen. Om maar even net zo cryptisch te blijven als Catoo zelf.

Het eerste feestje van These guys vindt plaats tussen 12:00 en 20:00 en de entree is gratis. Overigens zal dit zeker niet het laatste feestje van These guys zijn. Voor meer informatie kun je terecht op www.theseguys.nl en www.ndsmvrijhaven.nl. Muziek van These guys vindt je op www.soundcloud.com/these_guys

Programma:
Mark Broom (UK)
Damian Keane
Dave Miller
Sicco Bosscher
Eddy Kreischer
Pilp Friction
Ongeoliede Machine

Special performance by Margriet Kicks Ass

Food & Entertainment programma:
Egg Effects (Robodock)
2 Hot Girls & The Naked Welder
Roderick's SoundSystem
De scheif van veif
Catoo de Wereld

1 opmerking