Partyflock
 
­

Eerste paasdag presenteert dj Luna Bass Academy

gepubliceerd door , op
flyer Bass Academy
FeestBass Academy · Create your own style
Datumzondag 24 april 2011
LocatieARE48
Schop de Paashaas maar aan de kant, want Pasen zal vanaf 2011 nooit meer het zelfde zijn!
Dj Luna presenteert dan namelijk de eerste editie van zijn eigen Hardstyle evenement in de Hemkade te Zaandam en met Bass Academy geeft hij je hiermee als geen ander de gelegenheid je benen uit je lijf te stampen tijdens een nacht vol muziekaal geweld van het hoogste niveau!

Dat Luna naast zichzelf ook een dikke delegatie van hardstyle toppers heeft uitgenodigd, is eigenlijk niet meer dan logisch maar om dit nog wat kracht bij te zetten, geeft de organisatie hierbij alvast de exclusieve timetable voor aankomende zondag.

Timetable
  • 23:00 - 00:00:  Nederland hardstyle
  • 00:00 - 01:00:  Nederland hardstyle, trance
  • 01:00 - 02:00:  Nederland techno, hardstyle
  • 02:00 - 03:30:  Nederland hardstyle
  • 03:30 - 04:30:  Polen Nederland hardstyle
  • 04:30 - 06:00:  Italië hardstyle
  • MC: Nederland hardcore, hardstyle

Natuurlijk zegt muziek meer dan duizend woorden, hierbij dan ook een klein voorproefje wat je kunt verwachten van het optreden van dj Crypsis die is aangesloten bij het bekende Minus is More label van dj Luna.Kaarten voor dit evenement kosten slechts 18 euro in de voorverkoop en 25,00 aan de deur.
Over de deur gesproken, deze bevindt zich dit keer aan de achterkant van de Hemkade (ook wel bekend als the North Sea Venue) Waarom dit is? In de Hemkade is de achterste grote zaal omgetoverd tot een geheel nieuwe en intieme locatie met eigen entree, garderobe, chillout gedeelten en misschien wel het belangrijkste: een nieuw en indrukwekkend geluidsysteem! Onder de naam ARE48 ga je hierbinnen dus niet alleen het nieuwe concept van Dj Luna & BKJN events beleven, maar zal je ook een van de eerste zijn die deze oude locatie in een nieuw jasje gaat omdopen tot de nieuwe stamp tempel van Nederland. Its time for a new generation!

Luna & BKJN events heten je dan ook niet alleen meer dan welkom, maar waarschuwen je ook meteen voor het nodige vochtverlies, spierpijn, en een niet te verklaren urenlange smile op je gezicht. De dikke piep in je oren tijdens het eieren zoeken de maandag erop krijg je er trouwens gratis bij!

See you at Bass Academy!

4 opmerkingen

What the fuck is dit voor bullshit? Zaadox afsluiten en ook nog eens anderhalf uur? :/

een niet te verklaren urenlange smile op je gezicht

Welkom in de wereld van ecstasy, BKJN!
laatste aanpassing
ARE48? :lol: Met fee erbij betaal je dus 20 euro voor 1 zaal?
Uitspraak van Remco op zaterdag 23 april 2011 om 10:01:
ARE48? :lol: Met fee erbij betaal je dus 20 euro voor 1 zaal?

in groningen betaal je 15 eu, 1 zaal, 1 headliner:S
dus zo erg is het nog niet:P