Partyflock
 
­

ASTA presenteert Tiësto

gepubliceerd door , op
afbeelding ASTA presenteert Tiësto
FeestAsta presents · Tiësto
Datumvrijdag 19 december 2003
LocatieAStA
Vrijdag 19 december 2003 presenteert AStA de nummer 1 DJ van de wereld ‘Tiësto’. Bekroond met deze titel voor het tweede opeenvolgende jaar is Tiësto zonder twijfel de meest succesvolle Nederlandse DJ aller tijde. AStA is meer dan trots om deze ‘DJ popster’ aan het AStA publiek te mogen presenteren. Tiësto wordt deze avond bijgestaan door Montana en Misja Helsloot. Misja Helsloot zal voor de tweede keer zijn opwachting maken in de AStA. Eerder trad Misja Helsloot op in AStA met de Engelse formatie ‘Chicane’.

Tiësto is inmiddels een icoon en heeft bijna alle denkbare awards in de dance scene in ontvangst mogen nemen. Zijn echte grote internationale waardering kwam in 2002, toen hij door het toonaangevende engelse blad DJ Mag op de eerste plaats werd gezet. Ook in 2003 was de eer voor de koppositie behouden aan Tiësto. Tevens ontving Tiësto als eerste DJ erkenning als artiest van de nationale en internationale popwereld; Tiësto ontving de Nationale Popprijs 2003 en een TMF Award voor beste dance internationaal. Tiësto ziet zijn DJ concert in het GelreDome in Arnhem op zaterdag 10 mei 2003 als mooiste bekroning op het werk dat hij het afgelopen jaar heeft geleverd.

Tiësto, geboren in 1970 te Breda, begon zijn DJ carrière op 15 jarige leeftijd. De weg naar de top had een moeizaam verloop. In het begin van zijn carrière toonde de Nederlandse dance scene erg weinig interesse in DJ Tiësto. Hij stuurde een tal van demo’s naar enkele toonaangevende platenmaatschappijen, maar ontving hierop geen reactie. Pas na een grote hit in Noorwegen brak Tiësto echt door en ging het snel bergopwaarts met zijn carrière. Tiësto staat internationaal bekend om zijn progressieve trance muziek met een tikkeltje techno.

Misja Helsloot is als trance deejay hard op weg om zich aan te sluiten bij de grote namen zoals Armin van Buuren en Johan Gielen. Misja Helsloot was onlangs nog te bewonderen op Dance Valley, Impulz Outdoor en Fast Forward. Naast deejay is Misja Helsloot succesvol als producer; recentelijk heeft hij een remix voor Miika Kuisma ‘Orion’ released die zeer goed is ontvangen door de engelse DJs. Op dit moment is Misja bezig met een nieuwe single met daarin verwerkt vocalen van Shane 54. Zijn nieuwe single zal in februari worden released via zijn eigen platenmaatschappij ‘Gesture Music’. Kort hierna zal Misja Helsloot in maart onder dezelfde naam een nieuwe compilatie CD uitbrengen.

De voorverkoop van het evenement is reeds gestart via Ticketservice Nederland, te vinden bij alle grote postkantoren, alsmede 33 GWK stationskantoren en 12 grotere VVV kantoren. Kaarten zijn daarnaast te verkrijgen bij AStA, Midtown Records en Rhythm Import in Den Haag en Cyber Records in Leiden. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Ook zal er een beperkt aantal VIP tickets worden verkocht voor 60 euro per stuk. Gratis champagne gedurende de gehele nacht en exclusieve toegang tot het VIP balkon van AStA (+ vip toiletfaciliteiten!) zijn hierbij inbegrepen. Deze kaarten kunnen uitsluitend telefonisch gereserveerd worden bij ASTA op nummer 070 3644 222. De deuren van ASTA openen om 22.00 uur en sluiten naar verwachting de volgende ochtend rond 05.00 uur.

54 opmerkingen

Zijn we weer van de partij dan...­
Ja leuk! Naar de Asta, die toch al wekelijks overvol zit en daardoor in de hoofdzaal bloedheet. Met Tiesto zullen er denk ik nog wel een aantal mensen meer komen, da's meestal zo. Dus daar sta je dan.. Volop zwetend, terwijl je nog geen meter gedanst hebt!

Heerlijk, die avond wil ik niet missen! ;)
 
Artiest ElSandro
Present!
 
hoe lang draait ie dan? 1 uurtje maar ofzo ? :S
Nee joh...­ minstens 2
Tjaa, hoor em de volgende dag wel op innercity
Liever Carl Cox of Dave Clarke hehe :P
idd, daar ist voor mij ckers te druk maar op ic zal ik ff gaan kijken offie t nog kan ahaha
 
Ik heb horen zeggen dat het wellicht een drie uurige set wordt! En misschien is er nog wat te sjoemelen met de sluitingstijd.­ Maar dan moet Tijs het wel naar z'n zin hebben, zoals ongeveer drie jaar geleden in de Eau, toen ie ook nog wel eens door wilde gaan.­ Later vond hij het minder in Den Haag worden.­

Ben erg benieuwd, heb een gevoel dat het top wordt en Merel: de Champagne ligt koud hoor, het is een fles Louis Roederer.­ Vindt ik persoonlijk wel één van de betere champagnes, naar Veuve Cliqot en Taitinger.­

See Ya!
 
Ok, het gaat dus echt superDRUK worden daar.....­
Ben tegenwoordig wel wat gewend qua drukte bij Tiesto...­
 
Maar dat wordt hier wel weer een toppunt denk ik, dus voor iedereen die wel graag naar de Asta wilt, maar niet zo van Tiesto z'n muziek houd:

BLIJF EEEN KEERTJE THUIS OF KIES EEN ANDERE TENT, HET WORDT TE DRUK EN ZEKER NIET GEZELLIG!
Wordt een 3-uur set van Tiësto :)
laatste aanpassing
carl cox in de asta was ook.. zwaar k*t. dit zal precies hetzelfde zijn..
maar als montana eerder draaid ga ik er heen en dan eerder weg :D
 
Het schijnt er ook warmer te zijn dan Panama! Good luck!
 
Artiest Hantáh, Skixx
Moeten we maar ff proberen dan he??:yes:
Daar heen te komen bedoel ik he??:D

He mensen uit Utreg!! Komen!! Dat word een feesie!!! 8)

He Bunschoten???
te druk te warm daar mooie tent maar voor mij NOOIT !!! meer asta :yes:
 
IK GA OOK!!! :D :D :D
Ik wist idd niet dat jij hiervan hield.

Enjoy ;-)
:S:S:S...:[ :[ :[

Beat the bastard:@...hehe:P:D...

Cheers...:bier: :)
 
Hier ga ik ccccker heen :)

Kheb me kaartjuh al :D
fuck tiesto:P:P:P:P
laatste aanpassing
 
Heel misschien... :)
tiesto, THE MAN :-)
 
als het dan net zo heet is binnen als vorige week..­ pfff
 
:D tuurlijk ga ik :D
 
:gaap:
lekker weer 45 graden binnen en duizend man teveel!!!! veel succes mensen
neem wel wat tomaten mee, is altijd mooi om mee ten nemen toch???
jjaaaaaaaaajajajajja­aaaa!

ik ben van de party!!!

jois (L) tiesto!
laatste aanpassing
 
GEZELLIG BOOM!!! woeiiii! ;)
Wordt zeker gezellig, Mereltje en Roosje.
Leuk dat jullie er ook zijn :-)

:hug:
Tiesto draait super! De Asta gaat uit zijn dak 19 december :P

De echte Tiesto die hards we go for it :P
Ik :Kots: op Tiesto!!!
 
en ik :bah: nog meer op JOU! Stakker!
 
Ga lekker naar een ander feesie dan!!!!!!!! :@

Wij hebben jou niet nodig!!!

Ofniet Roos!!!!!!!!!!!!! :yes:
gelijk heb je hoor!
wij maken dr iig een topfeesje van!! :yes:
Oke dan!!!! That's the spirit (6) :-P :-D :BOUNCE:
 
Het wordt ZEKER een topfeestje! Met alleen maar leuke mensen zie ik al! :D
:bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots::bah: :kots:

bah bah Tiësto
 
Ben je me nu aan het uitdagen Mr. Unknown? :P

(altijd leuk die mensen die zich in een topic bevinden om wat negativiteit in te brengen) :@

Peace up!
laatste aanpassing
Ik snap niet wat al die DJ's zien in dat Asta. . :s