Partyflock
 
­ Nederland

Intelligente blondines voor speeddate gezocht

gepubliceerd door , op
Ben jij die prachtige, intelligente blondine en begeef jij je alweer een tijdje op de markt om die ene stoere, gespierde spetter tegen te komen dan heb je zaterdag 21 mei net zo weinig reden om naar de Crystal Venue te komen als die computerverslaafde, onverzorgde man die zijn 'doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg' prinses er denkt tegen te komen. Het wordt namelijk een kansloze zaterdag voor dit soort types, want deze clubnacht staat de Crystal Venue in het teken van de Beauty & the Nerd! Wanneer de nerds hun computers een avondje laten voor wat het is en de prachtige dames hun navigatiesysteem niet op de kop aan het raam bevestigen, zal het volgens YSD nog een dolle bol worden!

Your Secret Dreams is weer terug in De Venue! Het uitgaanskristal van Culemborg is amper hersteld van de rode nacht, waarin Your Secret Dreams de tempel omtoverde tot een waar rood licht district. Toch staat het nieuwste feestje van Your Secret Dreams al weer voor je klaar. Dus doe je haar in een scheiding, zoek je lelijkste, wollen vestje uit, plaats een markante jampot bril op je snufferd en probeer de lekkerste chickies uit De Venue mee naar huis te krijgen. Good luck guys! Kijk wel uit, het IQ van de gemiddelde dame komt deze avond, net als de entreeprijs, niet boven de 35 euro uit. Grote kans dat ze 'hem' bij thuiskomst als afwasborstel gebruikt! Je bent gewaarschuwd!

Het moge duidelijk zijn. Your Secret Dreams gaat er weer alles aan doen de Crystal Venue te verbouwen! En met dit über spannende thema, moet jij toch ook wel uit de voeten kunnen! Let wel..de dresscodes bij feesten van YSD worden strikt in de gaten gehouden! Uiteraard staan de zwart geklede opper nerds, beter bekend als doorbabes, bij de deur om jou te keuren, waarna deze beauty's bepalen of je door de ballotage-commissie komt. Alleen je Nintendo DS in je binnenzak stoppen is dus niet voldoende, heren!

YSD heeft op Marktplaats een aantal lelijke DJ's weten te strikken. Zij gaan heel leuk een plaatje voor je draaien. Uiteraard staat de altijd charmante DJ Michael Saint voorop als het gaat om mooie vrouwtjes versieren. Wat toch wel erg knap is als je de hele dag met je grote mond en Garfield-bretels achter de computer zit! Eens kijken of hij net zo goed is in de DJ-booth als op zijn Mac OS. Natuurlijk krijgt de heilige Michael hulp van meerdere gladjakkers. Ko-c, die kan d'r ook wat van. Hij heeft al vaak bewezen beter met software te zijn dan in bed, dus die plaatjes komen ook wel goed! Melvin is er ook zo eentje die bij de vrouwen spontane droogklappers teweeg brengt. Waar dacht u dat de naam Warning vandaan kwam...Geek Alert! Warning in the house!

In twee té gekke area's weer tal van plezante muziekjes en knotsgekke plaatjesdraaiers! Kijken en bekeken worden is het credo. Net iets voor die prachtige, rondborstige, maar niet zo bijster intelligente vrouwkes. Dus, dames..als je echt niks zinnigs te zeggen hebt..hou dan alsjeblieft je mond en doe maar alsof je de mooiste bent. Daar houden de mannetjes namelijk wel van!

Tickets voor dit erotische partijtje met ruime speelgelegenheid zijn vanaf heden verkrijgbaar op Marktplaats. Er zijn nog enkele kaarten. Ehm... er zijn nog enkele kaarten! Nee, er zijn enkel nog maar kaarten. Wie maakt Your Secret Dreams los, wie koopt er alsjeblieft een kaartje? Wil er iemand dan alsjeblieft de lelijkste, domste, mooiste, slimste zijn? Kaarten zijn slechts € 35,00 wat voor de meeste nerds (die immers nooit uitgaan) een lachertje moet zijn!

P.S. Dat van Marktplaats is een grapje voor de blondines onder u. Uiteraard zijn de tickets te verkrijgen op www.yoursecretdreams.com en bij Paylogic!

7 opmerkingen

Jah wie wil met mij op speeddate :lijn::rot:
laatste aanpassing
"P.S. Dat van Marktplaats is een grapje voor de blondines onder u"

Kon ze al niet vinden :rot: