Partyflock
 
­ Nederland

BC12inchCity

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 15 april wordt de hernieuwde BC12 omgedoopt tot BC12inchCity. En tijdens het debuut van de stad der steden in deze prachtige club, mogen bekwame Burgemeesters (inderdaad, met een hoofdletter B ) uiteraard niet ontbreken. En hoewel er veel mensen gretig hebben gesolliciteerd naar deze prestigieuze baan, zijn er maar enkele ambtskettingen weggegeven. De eer is uiteindelijk ten deel gevallen aan verschillende meesters achter de draaitafel, van Nijmegen via Berlijn tot Amsterdam.

Luna City Express, gerepresenteerd door Marco Resmann, staat bekend om zijn knallende housesets die zelfs de meest verlegen muurbloempjes naar de dansvloer leiden. In Berlijn staat LCE ieder weekend in stampvolle clubs voor een uitzinnig publiek te draaien. Als je erachter wil komen waarom iedereen zo lyrisch is over deze Berlijnse act, raadt 12inchCity je ten zeerste aan een kijkje te komen nemen op 15 april. 12inchCity weet zeker dat ook jij de dag erna, tegen al je vrienden zal vertellen over deze geniale act.

Vervolgens zal Darko Esser achter de draaitafels plaatsnemen. Hij windt er met zijn manier van draaien meestal geen doekjes om, en ach, laat hem dat voor 12inchCity ook maar niet doen. Verfijnd beuken zou een treffende typering kunnen zijn voor de bekende Nijmegenaar. Darko Esser gaat laten zien waarom hij de afgelopen jaren de allerbeste festival en events van Nederland heeft verwend met zijn sets. Een kwaliteit die 12inchCity ertoe heeft gebracht hem de eer der afsluiting te laten toekomen.

De opening van de avond wordt verzorgd door twee rising stars in de Amsterdamse ravestraten. MJ & Bob Nagel hebben tijdens '12inchCity, the Techno Trilogy' (Amsterdam Dance Event)laten zien waarom zij een prachtige toekomst als dj's tegemoet kunnen zien. Met een melodieuze mix van disco, techno en house zorgen zij ervoor dat elke seconde die je mist van hun set, een seconde teveel is.

Maar wat is 12inchCity zonder zijn residents? In de bovenzaal zullen achtereenvolgens Mikael Tona, Martin Bell, Aike & Dickson en Joeno & Umlaut, je laten horen waarom zij inmiddels een verblijfsvergunning hebben bemachtigd voor eeuwige residentie in 12inchCity. Boven kan er gedanst worden, gechilld, genoten en gefeest. Van onder tot boven heerlijke platen in een stad die draait om het perfecte rave-klimaat, dat is waar je voor naar 12inchCity komt. (Voor filmpjes van de residents kun je terecht op www.12inchcity.nl)

Line up:
Luna City Express Duitsland
Darko Esser MJ & Bob Nagel
Aike & Dickson
Martin Bell
Mikael Tona
Joeno
Bestel je kaarten nu via www.12inchcity.nl. 12inchcity, the city that never sleeps.