Partyflock
 
­ Nederland

Smaakvol een heerlijk feest met de lekkerste beats

gepubliceerd door , op
Smaakvol
4 maart 2011
Op zaterdag 16 april 2011 van 22:00 tot in de late uurtjes organiseert stichting D-Fusion het feest 'Smaakvol' in het poppodium Gebouw-T te Bergen op Zoom. Smaakvol is een compleet nieuw concept dat Gebouw-T zal omtoveren tot een ware dance tempel!

Smaakvol
Smaakvol biedt de lekkerste beats die bij iedereen in de smaak zullen vallen! De hoofdingrediënten voor dit feest zijn: progressive, minimal en techno. Smaakvol staat garant voor toegankelijke exclusiviteit. Met andere woorden, een compleet feest met een luxe uitstraling voor een schappelijke toegangsprijs. Talentvolle dj's staan naast gerenommeerde dj's en krijgen de kans te schitteren op het bergs poppodium. De feesten van stichting D-Fusion staan bekend om de geweldige licht- en full colour lasershows afgestemd met spectaculaire visuals en effecten! Het publiek zal tijdens Smaakvol overdonderd raken door de beste beats overgoten met een pittige saus van creativiteit, entertainment en beleving. Zien is geloven!

Op de menukaart van deze editie staan de volgende dj's:
Dj Janzzen. Met zijn heerlijke electro- en house-beats zal Janzzen de spits afbijten en de avond heerlijk opwarmen!Vervolgens is het de beurt aan Randy Leimena. Randy is resident op de Chakra party's en weet als geen ander het publiek in extase te brengen!Het stokje zal worden overgenomen door Minilab. Die twee talenten uit Breda zijn met een enorme opmars bezig! Sterker nog, Minilab staat dit jaar op de officiële Afterparty van het awakenings festival. Kortom, hou ze in de gaten en mis ze niet niet! Afsluitend knallen de heren van de radioshow D-Fusion on air, LucaCulo & Dave Laville de nacht af met de lekkerste en stevigste beats!

Stichting D-Fusion
Stichting D-Fusion biedt tevens een platform voor regionale talenten die interesse hebben in de dance- en entertainment industrie. Binnen stichting D-Fusion krijgen deze talenten de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en te ontplooien. Door de samenwerking van professionals uit het werkveld met enthousiaste participanten, zet stichting D-Fusion volwaardige en complete feesten neer voor elke danceliefhebber!

Smaakvol: een feest om je vingers bij af te likken! Schuif aan, proef de sfeer en geniet in het poppodium Gebouw-T te Bergen op Zoom! Smaakvol wordt geserveerd vanaf 22:00 uur.