Partyflock
 
­ Nederland

Prinsheerlyk 2011

gepubliceerd door , op
Prinsheerlyk
1 april 2011
Wat goed is komt snel, zo ook Prinsheerlyk wat wordt georganiseerd door organisatie ChopTillYouDrop / CTYD. In 2 jaar tijd is dit evenement uitgegroeid tot hét Koninginnedag evenement van Venlo en omstreken. Kwamen er het eerste jaar 2.500 bezoekers naar het evenement waren dit er vorig jaar over 2 dagen al 12.000. Ook dit jaar staat er een echte Koninklijke line-up zodat het Nolenspark weer tot de nok toe gevuld zal zijn op 29 en 30 april.

Prinsheerlyk wordt voor het 2e jaar in het Nolenspark gehouden, een van de sfeervolste parken van Venlo, en dat in hartje centrum. Het geeft je dan ook echt het gevoel dat je op een festival staat wanneer je voor het podium los staat te gaan op de lekkerste beats. Dit in combinatie met een Koninklijke aankleding van het terrein geeft de garantie van Koninginnedag op haar best.

De organisatie pakt ook dit jaar weer flink uit met nationale top acts. Zo zullen onder andere Gelazer!, Irwan, Baggi Begovic, Franky Rizardo, Skitzofrenix en Lady Bee langskomen op Prinsheerlyk. Deze artiesten worden op zowat alle landelijke grootste evenementen geboekt en zorgen ervoor dat ieder evenement een succes wordt. De organisatie is er dan ook zeer trots dat ze deze artiesten naar Venlo weet te halen. Last but not least wordt de line-up aangevuld met lokale toppers. Zo zullen Dj Hulk, El Bento, Maximus en Son-e alles uit de kast halen om er een onvergetelijk Koninginnefeest van te maken.

Er is nog meer goed nieuws. Komende editie mag Prinsheerlyk beide dagen een uur langer doorgaan dan wat het geval was bij de vorige edities. Dit betekent dat het evenement niet om 24u stopt maar doorgaat tot 01u. De organisatie gaat er dan ook voor zorgen dat beide avonden het uurtje extra, royaal knallend zal worden.
Genoeg reden om beide dagen Prinsheerlyk in het Nolenspark te vertoeven.